Social

Fiul campionului Mihai Barbu, agresat de o educatoare de la Grădiniţa Nr. 2

mihai barbu cu familia* Monica, mama micuţului Alberto, a depus plângere la Primăria Râmnicului şi la Inspectoratul Şcolar, pentru a se lua măsuri împotriva agresoarei

Mai mulţi părinţi care au copiii înscrişi la Grădiniţa Nr. 2 au acuzat-o pe educatoarea Nicoleta Valeria Mircea că foloseşte forţa pentru a se impune în faţa celor mici.

Printre preşcolarii care au simţit pe pielea lor acest tip de „tratament” se numără şi Alberto, fiul multiplului campion naţional de kick-boxing Mihai Barbu. Soţia luptătorului, Monica, ne-a contactat pentru a-şi exprima indignarea faţă de apucăturile şi a solicită autorităţilor competente să ia măsurile care se impun. Monica Barbu susţine că a fost nevoită să-şi ducă fiul la un psiholog, „pentru a-l trata de traumele psihice suferite, deoarece acesta se trezea noaptea din somn şi începea să plângă, speriat”. „Acum două luni, fiul meu a venit acasă plin de vânătăi pe gât şi foarte speriat. L-am întrebat ce a păţit, iar el mi-a mărturisit, abia după câteva zile, că educatoarea a fost cea care l-a lovit. Am fost la grădiniţă, să discut cu ea, dar nu a făcut decât să-mi vorbească urât. Am făcut sesizări la Inspectoratul Şcolar şi la Primărie şi mi s-a promis că se vor lua măsuri disciplinare împotriva ei. Fiul meu nu este singurul care a fost maltratat. Alţi 6-7 părinţi au dat în vileag atitudinea violentă a acestei educatoare şi vor să se facă dreptate. Ne dorim să se ia măsuri urgent, astfel încât copiii să nu mai sufere din cauza ei”, a declarat mama băiatului, Monica Barbu.

Lucian Corneci

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button