„Finala” pentru locul 8, dintre HCM şi HC Zalău se joacă sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.00, în Sala „Traian”

stefan constantin* va fi ultima partidă din acest sezon disputată de „municipale” la Vâlcea, în faţa propriilor suporteri

„Municipalele” au făcut, probabil, la Brăila, cel mai bun joc al lor din acest sezon. Prestaţia de la malul Dunării le-a adus o victorie de răsunet. HCM a câştigat în faţa formaţiei de pe locul 4 din Liga Naţională la o diferenţă de şapte goluri, cu scorul de 27-20. Acest succes le menţine pe elevele lui Constantin Ştefan în lupta pentru locul 8. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Mihaela Ani-Senocico şi colegele sale trebuie să câştige partida din penultima etapă a acestui sezon, cu HC Zalău. Meciul va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, în Sala Sporturilor „Traian” din Rm. Vâlcea, de la ora 11.00.

Pentru echipa de handbal vâlceană va fi ultimul meci din acest campionat din faţa propriilor suporteri. În acest moment, HC Zalău are cu doar un punct mai mult decât HCM. Dacă „municipalele” vor învinge trupa lui Tadici, vor trece pe locul 8 şi cel mai probabil, acolo vor şi rămâne până la finalul campionatului. În ultima etapă, care se va desfăşura săptămâna viitoare, HCM Rm. Vâlcea va juca la Cluj-Napoca, împotriva formaţiei pregătită de Amariei şi Dinu, iar HC Zalău va întâlni, pe teren propriu, cea de-a treia clasată, Corona Braşov. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button