Acasă Liga Nationala Final de cantonament pentru handbalistele de la SCM

Final de cantonament pentru handbalistele de la SCM

288
0

Sâmbătă, 18 iulie, se încheie stagiul de pregătire montan desfăşurat de handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea. Antrenorul echipei de la poalele Capelei e mulţumit de felul în care elevele sale s-au prezentat în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

”Pot spune că fetele au răspuns foarte bine la antrenamente, s-au pregătit cu multă seriozitate. Avem jucătoare profesioniste, care conştientizează importanţa acestei perioade. Am acumulat şi cel mai important e că nu a avut probleme de sănătate, că am putut face antrenamentele cu tot lotul, fără nicio problemă. Staff-ul medical a făcut eforturi ca jucătoarele să se prezinte în parametri optimi la cerinţele de pregătire din această perioadă. Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună. Noile venite s-au integrat deja în grup. Urmărim să formăm un lot unit şi competitiv până la începerea sezonului.

În cantonament am avut 17 jucătoare. Ne-am dorit să le aducem pe toate la acelaşi, având în vedere că înainte de stagiul de pregătire am avut jucătoare care au stat 14 zile în izolare la domiciliu. Au fost puţin în urmă cu pregătirea, dar treptat-treptat, de la zi la zi, a fost din ce în ce mai bine, au progresat. Șapte jucătoare au fost în izolare: Mireya Gonzalez, Alicia Fernandez, Marta Lopez, Jelena Trifunovic, Zeljka Nikolic, Kiki Liscevic şi A.G. Norgaard. Se vede un progres evident. Sperăm să creştem de la zi la zi, să avem continuitate în pregătire, fără accidentări”, a declarat Florentin Pera, după şapte zile de cantonament. (S.S.)