„Ferdinand I” şi „Silvic”, la turneul final al Cupei Coca Cola

fond_1050Miercuri, au avut loc, în sala de sport a Colegiului de Silvicultură şi Protecţia Mediului, din Rm. Vâlcea, finalele fazei judeţene a Cupei Coca Cola la fotbal pe licee. Primul meci, rezervat fetelor, s-a disputat între Grupul Şcolar „Constantin Brâncoveanu” – Horezu şi Colegiul Silvic – Rm. Vâlcea. Jocul a fost extrem de tensionat şi, totodată, echilibrat, astfel că, la sfârşitul timpului regulamentar, scorul era 5-5. Niciuna dintre echipe nu a reuşit să se impună în cele două reprize de prelungiri şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Şi aici, fetele din Râmnic şi Horezu au mers cap la cap, iar, în cele din urmă, după mult dramatism, finala a fost câştigată de reprezentatele Colegiului Silvic, care s-au impus cu 8-7, la penaltiuri.
În cea de-a doua finală judeţeană a Cupei Coca Cola, rezervată băieţilor, s-au întâlnit Liceul Tehnologic „Ferdinand I” şi Grupul Şcolar Industrial „General Magheru”. Ferdinand I s-a impus cu scorul de 10-2.
De precizat că echipele câştigătoare pe judeţ vor participa la faza naţională a Cupei Colca Cola, unde, campioana, va primi din partea organizatorilor bilete gratuite la meciul România – Elveţia, din cadrul Euro 2016, desfăşurat în Franţa. Vom reveni cu informaţii despre organizarea turneului final. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button