Liga IVFotbal

FCPO, fără golgheter la Mădulari! E ginere! De la meci, Sică Bălțățeanu și compania merg la nuntă

Înaintea acestei runde din Liga a IV-a, în clasamentul golgheterilor conducerea Marian Pătrașcu, de la FC Păușești Otăsău, cu cinci goluri. Lidera din Elită s-a dus fără cel mai bun marcator la Mădulari. A câștigat cu 2-1. Adi Stănică și Rareș Cristescu au marcat pentru oaspeți încă din prima repriză. La gazde, Sivă Vlad a scos maximum în minutul 70: penalty și eliminare după un duel cu Vlad Mocioacă și tot el a și redus din diferență.

”Jocul nu a fost greu, dar ne-am făcut noi viața grea. Am ratat și de-asta rezultatul a fost mai strâns. Nu ne concentrăm cum trebuie în anumite situații. Și la 1-2, tot noi am avut ocazii, patru clare, pe contraatac, prin Denis Tătaru, Maricanu`, Stănică, o bară a lui Gruinea. Filipoiu încă nu poate juca un meci întreg, intră câte 20 de minute. Ne-a lipsit și Pătrașcu. Marian e ginere. Mergem toți la nuntă. S-a cunoscut absența lui. Pe final, au avut și gazdele o eliminare, un al doilea galben, primit după un duel cu Marian Filipoiu. Georgel Stanciu, cel mai bun la ei. Și portarul a avut intervenții bune. Oricum, Mădulari nu e așa victimă cum o vedeau mulți. I-au rămas mai mulți jucători dintre cei cu experiență. Au lipsit Moldoveanu și Bărzăgeanu, am văzut. La final, am stat la o bere cu cei de la Mădulari. Pentru noi importante sunt punctele. Regret eliminarea lui Vlad Mocioacă. A intrat cu pieptul în adversar. S-a considerat fault în postură de ultim apărător. În etapa următoare, cu Alunu lipsește și el, dar și fratele lui, Radu, care va fi plecat în Austria, cu serviciul. Trebuie să găsim soluții. Și acum am improvizat, am jucat cu Sică Bălțățeanu vârf”, a precizat primarul Cătălin Avan, după a treia victorie a FCPO din acest campionat.

Așadar, de la fotbal, la nuntă. Elevii lui Robert Olaru au făcut ”încălzirea” pentru cheful cel mare de la împodobirea bradului. Diseară, va fi distracție maximă la Posada. Marian Pătrașcu și-a ales părintele spiritual tot din lumea fotbalului. Mădălin Vlad și soția sa, Adriana sunt nașii cuplului Marian și Alexandra Bianca Pătrașcu. Casă de piatră, tinerilor căsătoriți! Petrecere frumoasă!

Articole Similare

Back to top button