Acasă Liga IV FCPO, debut cu dreptul în 2023! Trei juniori au marcat pentru echipa...

FCPO, debut cu dreptul în 2023! Trei juniori au marcat pentru echipa de pe podiumul Ligii a IV-a. Golgheterul campionatului întărește una dintre favoritele la titlu!

1529
0

Duminică, 29 ianuarie, FC Păușești Otătău a disputat o primă partidă de verificare după pauza de iarnă. Formația pregătită de Robert Olaru a debutat cu dreptul în 2023. Pe sinteticul din Zăvoi s-a impus cu scorul de 5-1 în fața echipei de Liga a V-a din Orlești. Trei juniori au punctat pentru formația din comuna administrată de Cătălin Avan: Gunie, Motruna și Mazilu! Maricanu` și Pătrașcu, cu o super-execuție, au fost ceilalți doi marcatori. Tilioiu, golgheterul Ligii a IV-a, a fost lăsat să plece la vicelidera din Elită.

Avem o singura plecare. Tiloiu s-a înțeles cu SCM. Sunt condiții financiare foarte bune pentru el și am hotărât să-i oferim aceasta șansa golgeterului campionatului, să se acomodeze cu echipa, în situația în care SCM va promova în Liga a III-a! La capitolul sosiri, am negociat cu mai mulți jucători consacrați pe plan județean, însă fără a intra în detalii financiare, fie au semnat cu Cozia Călimănești, fie nu au dorit să-și părăsească echipele la jumătatea campionatului, cuvântul dat de ei în vară la echipele de care aparțin fiind respectat până la final de sezon! Pentru asta au tot respectul meu! Negociem cu un portar și un mijlocaș la închidere, care poate evolua și fundaș central, cu mai mulți juniori pe care i-am urmărit în turul campionatului!”, a precizat primarul Cătălin Avan.

Andrei Fistogeanu și colegii săi, cazați la un hotel nou, de 4 stele, în cantonamentul de la Horezu

*) bucătarul echipelor Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, va avea grijă de meniul echipei din Păușești

FCPO va efectua și un stagiu centralizat de pregătire. Acesta va avea loc începând cu data de 16 februarie, la Horezu. Fistogeanu, Bălțățeanu, Filipoiu și colegii lor vor beneficia de cele mai bune condiții. Vor fi cazați la un hotel nou, de 4 stele, din zonă. Robert Olaru și ajutoarele sale de la echipă vor pune accent pe pregătirea fizică.

Mergem la Horezu cu autocarul nostru și un bucătar de la Băile Govora, care a pregătit masa pentru Universitatea Craiova, Petrolul, Juventus Colentina, Gloria Bistrița și alte echipe de Liga a II-a, de-a lungul anilor, care s-a specializat atât în țară, cât și în străinătate. Este vorba despre Ovidiu Răbuga, fost fotbalist la Sănătatea Govora! Suntem atenți la toate detaliile astfel încât prima etapa din campionat să ne prindă în forma din sezonul de toamnă! Vom mai avea meciuri amicale cu Oltețul Alunu, SCM Rm. Vâlcea și juniorii de la Băile Olănești și Minerul Costești! Am achiziționat treninguri pentru echipa de seniori. Urmează și echipa de juniori, pentru care am pregătit și transferuri, de la Bărbătești, Frâncești și Râmnicu Vâlcea!”, a mai adăugat primarul din Păușești Otăsău.