Liga IVFotbal

FC Păușești Otăsău și antrenorul Robert Olaru au încheiat colaborarea! Revenire de senzație în tabăra vicecampioanei

Finalul de sezon în Liga a IV-a a adus câteva noutăți importante în tabăra vicecampioanei Ligii a IV-a, FC Păușești Otăsău. Conducerea clubului a anunțat despărțirea de antrenorul Robert Olaru: ”De la 1 iulie, când expiră contractul său, Robert Olaru nu mai este antrenorul echipei FC Păușești Otăsău! Îi mulțumim din suflet pentru tot, au fost multe bune… și unele sincope, dar așa este în fotbal! Pentru sezonul viitor vom aplica o altă strategie, care sperăm să fie încununată de succes!”.

Primarul Cătălin Avan a făcut cunoscut faptul că FCPO își va consolida lotul, iar printre primele noutăți se numără un fost jucător. Vlad Mocioacă revine! Mulți dintre apropiații fotbalului vâlcean cred că, cu el în teren, în partea a doua a sezonului, FC Păușești Otăsău ar fi avut șanse mult mai mari să devină campioană. În scurt timp, oficialii vicecampioanei speră să poată anunța și noul antrenor.

”Am semnat cu Vlad Mocioacă, care redevine jucătorul nostru și va avea și o grupă de copii pe care să o pregătească, de 8-12 ani. Discutăm cu un alt antrenor. Sper ca până luni să ne înțelegem și să pornim la drum! În caz contrar, mai avem alte două opțiuni, alți doi antrenori pe care o să-i ofertăm! Vom pune la dispoziție CD-urile cu toate meciurile din retur, să le vizioneze și să-și exprime opțiunea cu privire la lot, ce jucători din actuala echipă oprește pentru viitorul sezon, urmând ca să aducă și alții de care are nevoie! Va avea mâna liberă să oprească și să aducă ce își dorește și va răspunde etapizat de parcursul echipei! La nivel de conducere nu se mai lua vreo decizie! Avem contracte semnate doar cu trei jucători: Vlad Mocioacă, Alin Gunie și Ionuț Matei ! Președinta clubului s-a înțeles cu Nonis Duca și Piko Pătrănoiu pentru încă un an, Răducu Rădulescu este în concediu, dar probabil va continua cu noi! Urmează ca și ceilalți jucători din lot să comunice conducerii dacă rămân și ce pretenții financiare au, ca apoi să decidă noul antrenor dacă semnează sau nu!”, a mai spus Cătălin Avan, unul dintre primarii din Vâlcea extrem de apreciați de comunitățile pe care le reprezintă. Avan s-a clasat în topul celor mai iubiți aleși locali în urma centralizării rezultatelor scrutinului de duminică. A obținut un procent de 81,22% din totalul voturilor liber exprimate la Păușești.

Articole Similare

Back to top button