Acasă Liga IV FC Băbeni, victorioasă în amicalul cu Păușești Măglași. Milosteanu și trei dintre...

FC Băbeni, victorioasă în amicalul cu Păușești Măglași. Milosteanu și trei dintre fotbaliștii transferați în această iarnă au punctat pentru formația de Liga a IV-a

722
0

Sâmbătă, 4 februarie, FC Băbeni a disputat o nouă partidă de verificare. De această dată adversară i-a fost Viitorul Păușești Măglași, echipă de Liga a V-a. Confruntarea, disputată pe terenul sintetic de la Popești, s-a terminat favorabil trupei de Liga a IV-a. Scor 6-2. Pentru Băbeni au marcat: antrenorul-jucător Răzvan Milosteanu, de două ori și trei dintre fotbaliștii transferați în această iarnă, Eduard Țolea, de două ori, Adrian Tănasie și Gabi Lăzărescu. A fost 2-1 la pauză.

”A fost un meci bun pentru noi, disputat pe o vreme frumoasă. Frig, dar soare. Ne-au lipsit patru jucători, care au avut diverse probleme: ”doctorul” Tănasie, Vali Bogorodea, Vătășescu, Călin. După pauză au intra și patru juniori, de la centrul de copii, de la grupa lu Eugen Roșu. Au jucat chiar foarte bine.  De la oaspeți i-am remarcat pe portarul Niții, pe Cătălin Duminică, Pîrvu și vârful de atac, care a și marcat. Felicitări ambelor echipe pentru joc, implicare și fair-play”, a precizat conducătorul echipei din Băbeni, Gheorghe Bucuroiu. Acesta a mai anunțat și programul până la reluarea competițiilor, dar și faptul că autoritățile locale și-au reconfirmat sprijinul pentru sport, pentru fotbal.

Duminica viitoare, acasă, la Băbeni, vom juca ultimul meci amical cu o echipă din sudul județului, după care urmează partida din Cupa României. Lotul este bine structurat. Săptămâna viitoare așteptăm răspunsul a doi jucători seniori și doi tineri sub 19 ani, pe care dorim să-i legitimăm. Dacă nu vor putea veni acum, din vară cu siguranță se vor alătura echipei noastre. Tutuor băieților din lot le mulțumesc că au răspuns pozitiv la meciurile amicale. Nu am fost interesați de rezultate, importantă a fost pregătirea. Am încredere că în retur vom avea rezultate bune. La final aș vrea să mulțumesc consilierilor locali ai orașului Băbeni pentru încrederea acordată prin aprobarea bugetului și domnului primar Ștefan Bogdan, care a sprijinit constant și cu multă patimă echipele de fotbal seniori și juniori ale AFC Băbeni, precum și tuturor celor implicați direct în această activitate. Încă o dată, mii de mulțumiri tuturor”, a mai adăugat Gigi Bucuroiu.