Acasă Liga IV FC Băbeni concurează cu Sparta, SCM și FCPO! E neînvinsă în 2023!...

FC Băbeni concurează cu Sparta, SCM și FCPO! E neînvinsă în 2023! Are 6 victorii și un egal. Șurlin, comparat cu Van Basten. Mădulari a primit gol de la un fost jucător

845
0

FC Băbeni este una dintre cele mai în formă echipe din 2023, din fotbalul județean. În acest an nu a pierdut niciun meci. Are șase victorii (două în Cupă) și un egal. Cel mai recent succes l-a înregistrat la Mădulari. Formația coordonată de Răzvan Milosteanu a câștigat cu 2-0 confruntarea din deplasare.

”Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care au evoluat și la nivel mai înalt. Dar, la fel ca și în cazul nostru, nu joacă numele. La noi contează enorm faptul că am devenit un grup unit, o adevărată familie. La Mădulari a fost o primă repriză în care ne-am creat și noi ocazii, au avut și gazdele, chiar și o bară. Golurile au venit în repriza secundă. Consider că e meritată victoria, am fost echipa mai pragmatică, mai ambițioasă, am demonstrat că ne-am dorit mai mult victoria. Am deschis scorul prin Bogdan Șurlin. A marcat un gol spectaculos, șut la vinclu, o execuție care ne-a făcut să ne amintim, pe cei mai cu vechime în fotbal de Marco van Basten. După minutul 80 am dublat diferență. Lăzărescu, fost jucător la Mădulari, a marcat pentru 0-2. A fost un corner scurt, balonul a fost respins, portarul lor nu a putut ține mingea sub control și Lăză a profitat. E un băiat de caracter, care pe noi ne ajută foarte mult. Ne bucurăm că a venit și a patra victorie din retur, în Liga a IV-a. Ne dorim să continuăm pe acest drum și vedem la final unde vom fi în clasament”, au transmis Răzvan Milosteanu și Ionuț Vladu, după victoria de la Mădulari. Partida s-a soldat și cu două cartonașe roșii, câte unul în fiecare tabără. Au fost acordate în prelungiri. Milosteanu a primit al doilea galben (probabil pentru compartere nesportivă), iar Vlada, de la Mădulari, pentru că și-a fi lovit adversarul cu capul în figură.