Acasă Social Faurecia îşi încurajează angajaţii să se vaccineze împotriva COVID-19

Faurecia îşi încurajează angajaţii să se vaccineze împotriva COVID-19

169
0

Faurecia – Vâlcea, compania cu cel mai mare număr de angajați din județ, a găzduit vineri,17 septembrie a.c., un eveniment dedicat informării angajaților cu privire la evoluția pandemiei COVID-19. La această acţiune, au fost invitate cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Cochintele Daniela, medic specialist epidemiolog, Drăghici Anda, medic specialist ATI și Dan Ponoran, manager general SJU și medic primar chirurgie generală, le-au prezentat angajaților Faurecia situația existentă în momentul de față în spitale, subliniind gravitatea și rapiditatea cu care se răspândește boala și necesitatea de a se imuniza prin vaccinare pentru a preveni răspândirea bolii.

Compania a organizat acest eveniment cu scopul de a-și informa personalul cu privire la posibilitățile de vaccinare și pentru a arăta solidaritatea și aprecierea pentru eforturile depuse de cadrele medicale în lupta împotriva pandemiei. Echipa medicală a împărtășit cu emoție o parte din experiențele prin care au trecut în ultimele 18 luni.

Faurecia România mulțumește cadrelor medicale care au dat curs invitației de a participa la acest eveniment de conștientizare a importanței vaccinării și pentru disponibilitatea de a da tot suportul necesar pentru informarea cu privire la pericolul răspândirii acestei boli.

Despre Faurecia

Faurecia este unul din liderii globali în producția de componente auto, cu 300 de fabrici în 35 de ţări, în care lucrează peste 100.000 de angajați.

Compania Faurecia este prezentă în România prin următoarele unități de producție: Budești – Vâlcea, Craiova – Dolj, Mioveni și Căteasca – Argeș şi Tălmaciu – Sibiu, în cadrul cărora produce scaune auto, sisteme de control al emisiilor și sisteme de interior, având un număr total de peste 4000 angajați.

Din 2016, Faurecia – Vâlcea se mândrește cu clienți premium, precum Porsche, VW, BMW, Citroen, Peugeot şi Opel.