Acasă Diverse Fără puncte din Rusia! SCM, din nou învinsă în Liga Campionilor

Fără puncte din Rusia! SCM, din nou învinsă în Liga Campionilor

175
0

Sâmbătă, 26 septembrie, echipa de handbal vâlceană a disputat cel de-al treilea meci din noul sezon al Ligii Campionilor. ”Municipalele” au jucat, în deplasare, cu CSKA Moscova. Nici de această dată nu a fost cu noroc pentru ele. Elevele lui Florentin Pera se întorc din Rusia cu mâna goală. Au pierdut întâlnirea la 10 goluri diferență, cu scorul de 30-20. S-a întâmplat și de această dată aproape la fel ca în precedentele două partide. Vâlcea a ținut piept adversarei o repriză. A și condus în trei rânduri, cu 3-2, 4-3 și 5-4, ajutată fiind și de paradele Martei Batinovic, care, la un moment dat, și-a trecut, chiar, și numele pe lista marcatoarelor. În minutul 10 a înscris din poartă în poartă (pentru 4-5). Pe final de primă repriză, rusoaicele au înclinat soarta partidei în favoarea lor. În minutul 22 s-au desprins pentru prima dată la două goluri: 9-7. Repriza s-a încheiat la scorul de 14-11 pentru CSKA.

În partea secundă, nimic nu a mai funcționat pentru SCM, care a înscris primul gol din cel de-al doilea mitan abia în minutul 39. Elghaoui a punctat, dar era deja 18-12 pentru CSKA. În această perioadă, Vâlcea a ratat inclusiv două lovituri de la 7 metri, prin Norgaard și Glibko. Rusoaicele și-au continuat demonstrația și au obținut, până la urmă, un succes concludent: 30-20. Statisticile sunt îngrijorătoare pentru SCM. Una dintre cele mai valoroase jucătoare din lot, Alicia Fernandez, nu a avut niciun șut pe poartă, niciun gol, ci doar o eliminare de 2 minute. Norgaard, din patru aruncări, niciun gol, iar Glibko, 3 goluri din 11 încercări. Cea mai bună marcatoare a Vâlcii a fost Lopez, cu patru goluri din 9 ”șuturi”. În afara celor trei menționate (Glibko, Lopez și Batinovic, din poarta în poartă), au mai înscris pentru formația de la poalele Capelei: Elghaoui (3), Trifunovic (2), Minevskaja (2), Florica (2), Nikolic (1), Aardahl (1) și debutanta Raluca Dăscălete (1). Au lipsit Liscevic și Gonzalez, care se află în izolare după ce au fost depistate pozitiv la testul pentru Coronavirus.

Pentru CSKA au marcat aproape toate jucătoarele de pe raport. Cea mai prolifică a fost, însă, Mickhaylicenko. A înscris 9 goluri din 9 aruncări. Au mai punctat pentru trupa din Moscova: Ilina (4), Gorshkova (3), Heindahl (2), Vedekhina (2), Dmitrieva (2), Ristovska (2), Sudakova (1), Gorshenina (1), Markova (1), Illarionova (1), Skorobogatchenko (1), Chigirinova (1).

FOTO: Facebook SCM Ramnicu Valcea – Handbal Feminin