Acasă Liga III Fără Costea și alți patru jucători de bază, Viitorul Dăești și-a luat...

Fără Costea și alți patru jucători de bază, Viitorul Dăești și-a luat revanșa în fața celor de la Colonești

1478
0

Viitorul Dăești a reușit să obțină o nouă victorie pe teren propriu și să se mențină în fruntea ierarhiei Seriei a VI-a. În etapa a IV-a din Liga a III-a, formația pregătită de Adi Popa, Cristi Munteanu și Marian Deaconescu a dat piept cu Vedița Colonești. Vâlcenii știau că-i așteaptă un meci greu. Vedița era o cunoștință mai veche, care le-a pus probleme mereu. Ultima dată, i-a eliminat din Cupa României. A fost vremea revanșei. Viitorul a câștigat confruntarea de sâmbătă, de la Fedeleșoiu, la limită, cu 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Gabi Precup, în apropiere de jumătatea primei reprize. A fost o fază simplă, ca la antrenament. Portarul Păușescu a repus scurt mingea în joc, din 6 metri, până la Roșianu, care a avansat cu balonul la picior și din apropiere de mijlocul terenului a trimis un lob peste apărarea adversă, l-a pus pe Precup într-o poziție bună. Gabi a pătruns în flancul stâng și din 6 metri a trimis balonul pe sub portar: 1-0.

Au avut și oaspeții șanse de a înscrie, chiar și o bară, dar cele trei puncte au mers în tabăra trupei din Fedeleșoiu.

Trebuie spus că Dăești nu s-a bazat în acest meci pe cinci jucători de bază, care au absentat din motive medicale. Nu au putut juca: Samson Nwabueze, Florin Costea, Cătălin Grosu, Cristi Munteanu și nici Grigore Ceapă.

Pentru Viitorul Dăești au evoluat în acest meci: C. Păușescu – Vasile, Mocioacă, Roșianu, Pîrvulescu, Mitru, Iordache, Pîrvu, Precup, A. Popa și Neacșu. Au mai intrat: Ov. Popescu, preda și Bunescu.

În etapa viitoare, Adi Popa și colegii săi vor înfrunta, în Bănie, satelitul Universității Craiova.