Acasă Liga III ”Am făcut nişte transferuri bune, începând cu antrenorul Adrian Popa. Dacă va...

”Am făcut nişte transferuri bune, începând cu antrenorul Adrian Popa. Dacă va fi linişte la echipă sunt convins că vor apărea şi rezultatele”

581
0

Primarul comunei Dăeşti, George Popolan, vrea ca Viitorul Dăeşti şi toate echipele vâlcene să urce în clasament, să nu rămână în partea de jos a ierarhiei. Referitor la formaţia sa, a făcut tot ce a depins de puterile sale pentru ca în partea a doua a campionatului rezultatele să fie mai bune decât până acum.

”Pentru noi mai important a fost, în această perioadă şi tot timpul, să facem decât să vorbim. Am reuşit nişte transferuri bune la echipă în pauza de iarnă, începând cu antrenorul Adrian Popa. Datorită lui şi echipei din jurul acestuia, începem, încet-încet, să închegăm o echipă cu care în acest an să obţinem cât mai multe puncte şi să ieşim de acolo, din subsolul clasamentului pentru că nu dorim şi nici nu cred că merităm să fim acolo. Aş vrea ca toate echipele judeţului nostru să fie pe locuri fruntaşe. Nu ştiu dacă neapărat e cel mai bun lot pe care-l puteam avea la ora acutală, dar pe 8 februarie s-a încheiat perioada de transferuri şi oricum nu mai pot apărea noutăţi. Eu cred în acest lot, cred în echipă. Primul şi cel mai important lucru e că e linişte, atât din partea noastră, a celor care facem administraţie, dar în acest moment e linişte şi în partea lor, a jucătorilor. Dacă e linişte la echipă, dacă se pregătesc bine sunt convins că vor apărea şi rezultatele”.

Primarul din Dăeşti a mai precizat că echipa are stabilitate financiară şi că dacă vor fi vreodată probleme, conducerea clubului va anunţa din timp acest lucru: ”Niciodată nu s-a pus problema de lipsa stabilităţii financiare. Dacă vreodată se va pune problema, vom anunţa cu un an înainte, că nu ne mai dorim, că nu mai putem. Niciodată nu ne vom opri undeva la început sau la jumătate. Acum e o altă etapă. Am vrut să luăm jucători din Vâlcea şi dimprejurul ei şi am reuşit acest lucru, cu câteva mici excepţii. Ne dorim, cum am spus, să obţinem rezultate cât mai bune în acest an, să urcăm în clasament. Seri ava fi câştigată de Viitorul Şelimbăr. E clar, nu cred că se mai pune problema ca aceasta să rateze locul I, însă nu înseamnă că e şi promovată. Sistemul de promovare e diferit, lupta va continua şi pentru ei”.