Acasă Liga II Ex-vâlcenii Ionut Stoica si Marius Staicu au marcat pentru CS Mioveni

Ex-vâlcenii Ionut Stoica si Marius Staicu au marcat pentru CS Mioveni

1161
0

* dar echipa antrenata de Alexandru Pelici a obtinut doar o remiza cu Dunarea Calarasi (2-2), pe teren propriu

La finele saptamânii trecute, s-a disputat prima runda din acest an din Liga a II-a. CSM Rm. Vâlcea a abandonat competitia în aceasta iarna, din cauza retragerii unuia dintre cei trei actionari (în speta, Primaria Râmnicului). În aceste conditii, microbistii din Vâlcea se vor concentra în continuare pe evolutiile fotbalistilor care au trecut, cândva, prin Zavoi. Din acest punct de vedere, merita mentionata deja performanta jucatorilor Ionut Stoica si Marius Staicu (fosti componenti ai CSM-ului în sezonul trecut), care au marcat câte un gol pentru echipa lor actuala, CS Mioveni, în runda inaugurala din 2017. Trupa pregatita de Alexandru Pelici, un tehnician care e legat la rândul sau de Vâlcea, deoarece a antrenat în Zavoi în doua mandate, nu a obtinut însa decât o remiza pe teren propriu, cu Dunarea Calarasi (2-2). În urma acestui rezultat, CS Mioveni si-a compromis sansele de a se bate pentru unul dintre locurile promovabile în Liga I.
Elevii lui Alexandru Pelici au parte însa de un sezon de exceptie în Cupa României, unde sunt calificati în sferturile de finala, dupa ce au trecut chiar de FCSB în optimi, dupa 0-0 la finele primelor 90 de minute de joc, 1-1 în prelungiri si 6-5 la penaltiuri. În urmatoarea faza a Cupei, argesenii se vor duela cu o alta grupare de Liga I: FC Voluntari. Meciurile din sferturi vor avea loc într-o singura mansa, în perioada 28-30 martie.
Asa cum se cunoaste, pe lânga Ionut Stoica si Marius Staicu, la echipa din Mioveni mai sunt legitimati si alti fosti jucatori ai CSM-ului: Marius Tomozei, Bogdan Visa, Eduard Stoica si Daniel Iancu. (N.C.)