Acasă Baschet Eveniment sportiv de amploare, la Arenele Traian! Lykaios organizează un turneu de...

Eveniment sportiv de amploare, la Arenele Traian! Lykaios organizează un turneu de streetball

238
0

La finele săptămânii viitoare, Arenele Traian vor găzdui un nou eveniment sportiv. Organizatorii speră să fie unul de amploare. Reprezentanții clubului Lykaios au anunțat că va avea loc o nouă ediție a turneului de streetball. Competiția se va desfășura sâmbătă, 20 august, însă dacă vremea nu va fi prietenoasă, poate fi mutat pentru duminică, 21 august. Se joacă trei contra trei. Toți amatorii de baschet din județ sunt așteptați la întrecere.

”Dragi pasionați ai baschetului, dăm startul înscrierii pentru o ultima provocare înainte ca vara să se sfârșească! Vă invităm să fiți alături de noi la cea de a 3-a ediție Streetball Lykaios, unde vă vom aștepta, asa cum v-ați obișnuit, cu meciuri aprige și recompense!

Asigură-te că: vârsta coechipierilor este cuprinsă între 15 și 20 de ani; echipele vor fi formate din 3 jucatori principali și o rezervă. Echipele pot fi formate atat din băieți cât și din fete, pot participa și echipe mixte. Dacă dorești să participi, strânge-ți echipa și contactează-ne numaidecât la numărul de telefon: 0741325576.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe data de 20 August. În cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile pe data de 20 August, evenimentul se va desfășura pe 21 August, ora 10:00. Abia așteptăm să vedem cine sunt cei mai înrăiți jucători de baschet de amatori din județul Vâlcea!” au transmis reprezentanții clubului Lykaios, referitor la turneul de baschet din week-end-ul viitor.