Acasă Fotbal Etapa a 13-a, cu noroc pentru Boromir, la minifotbal! Tinerii de la...

Etapa a 13-a, cu noroc pentru Boromir, la minifotbal! Tinerii de la Young Boys nu au reușit să producă surpriză în derby-ul cu echipa campioană

399
0

În week-end, s-au desfășurat meciurile din cadrul etapei a 13-a din Liga I de minifotbal vâlceană. Runda a fost cu noroc pentru Boromir, care a reușit să preia șefia în clasament. A ajutat-o și restanța câștigată cu Jandarmii (9-1). Formația coordonată de Marian Dascălu și Bobi Preda s-a impus lejer și în confruntarea cu AFC Oltenia (8-0). A ajuns la 12 victorii, care au propulsat-o pe primul loc.

La egalitate de puncte cu lidera se află acum Nurvil (locul 2). Campioana en-titre a reușit să se impună cu 3-1 în derby-ul cu tinerii de la Young Boys, surpriza plăcută din acest sezon. Nurvil a jucat, însă, și în avans un meci, cu Sistemplast, partidă terminată la scorul de 9-1.

Spartanii și 24 FIT continuă să țină aproape de glorioasele Boromir și Nurvil. Ambele au același număr de puncte: 34 în 13 etape și rămân în lupta pentru play-off și pentru titlul județean. În etapa a XIII-a, Spartanii au trecut cu 8-3 de Gestar Budești, iar 24 FIT a câștigat duelul cu Poliția cu scorul de 7-4. Annabella Râureni e pe locul 5 acum, cu 31 de puncte. Le-a luat locul celor de la Young Boys, profitând de victoria (6-3) cu Justiția și de eșecul tinerilor în fața campioanei din sezonul precedent.

Nurvil a jucat mai înainte meciul din etapa a 14-a pentru că în această săptămână va participa la un turneu desfășurat la Pitești.

În etapa a 14-a, dintre primele clasate doar Spartanii par să aibă o misiune mai dificilă. Dau piept cu Young Boys.