Acasă Diverse Energetic joacă la Sebeş, Chimia acasă, cu Deva, la junioare 3. Echipa...

Energetic joacă la Sebeş, Chimia acasă, cu Deva, la junioare 3. Echipa de Divizia A de la CNE are meci la Timişoara

115
0

Săptămâna trecută s-au reluat şi competiţiile de handbal juvenil. La finele acestei săptămâni sunt programate noi partide. La junioare 3, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 12.00, Chimia Rm. Vâlcea joacă, pe teren propriu, în Sala Traian, cu Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva şi tot sâmbătă, Energetic are meci în deplasare, cu LPS Florin Fleşeriu Sebeş. Energetic şi Chimia ocupă primele două locuri în Seria H şi vor merge împreună în faza următoare a competiţiei. Din sezonul regulat au mai rămas de disputat doar patru etape.
Junioarele I de la Energetic au încheiat anul cu maxim de puncte în grupa E. Sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 10.30, în sala de sport a liceului Energetic, vor da piept cu LPS Banatul Timişoara.
Junioarele 2 de la Chimia vor disputa primul meci oficial al anului în deplasare. Duminică, 30 ianuarie, joacă la Tg. Jiu, pe terenul celei de-a treia clasate. Chimia ocupă locul 2. Pe primul loc în serie se află CSȘ Caracal.
În Seria A din eşalonul secund naţional, echipa Centrului Naţional de Excelenţă de la Rm. Vâlcea ocupă locul 5, cu patru victorii, patru remize şi o singură înfrângere. Formaţia pregătită de Mia Rădoi a câştigat primul meci din 2022 cu scorul de 36-29. Victimă i-a căzut Arena Tg. Mureş. Luni, 31 ianuarie, CNE Rm. Vâlcea joacă în deplasare, la Timişoara, cu CSU Universitatea de Vest. În ultima etapă din tur, în jurul datei de 6 februarie, handbalistele de la CNE vor primi vizita celei de-a doua clasate, Gloria Bistriţa Năsăud 2. În fruntea ierarhiei, în această serie, se află CSM Tg. Jiu. În Seria A, primul loc este ocupat de CSM Galaţi (24 de puncte), care este urmată de CSU Neptun Constanţa (23 de puncte) şi Corona Braşov (22 de puncte).