Acasă Politica Emilian Frâncu şi Remus Grigorescu fac echipă bună

Emilian Frâncu şi Remus Grigorescu fac echipă bună

360
0

Francu Emilian aug 2010 (1)După dialogurile pe care le-a avut cu Grigorescu Remuscetăţenii, în ultimii ani, senatorul Emilian Frâncu, candidatul USL pentru funcţia de primar al Râmnicului, a tras concluzia că programul său electoral răspunde dorinţelor şi nevoilor comunităţii.

Proiectul ,,Râmnicu Vâlcea – casa noastră”

Initiatorul proiectului ,,Râmnicu Vâlcea – casa noastră” a afirmat că, în ciuda semnalelor pe care le-a tras, multe dintre problemele pe care le-a ridicat începând din toamna anului 2010 au rămas nerezolvate, însă toate acestea vor putea fi rezolvate. „Atragerea de investitori, crearea de locuri de muncă, încurajarea parteneriatului public-privat, dezvoltarea zonei metropolitane, rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, continuarea construcţiei de locuinţe, amenajarea de spaţii verzi, sprijinirea asociaţiilor de proprietari pentru recondiţionarea şi izolarea blocurilor, construirea unor baze de agrement, curăţarea şi valorificarea unor zone precum Dealul Capela sau albia Olăneştiului”, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Emilian Frâncu îşi propune să le realizeze dacă râmnicenii îl vor alege primar în iunie 2012.

La pas, prin Râmnic

În cele aproape 3 luni rămase până la alegeri, parlamentarul va continua să bată oraşul de la un capăt la altul pentru a-şi completa această listă, prezentată detaliat pe site-ul www.ramnicuvalcea-casanoastra.ro. Liderul PNL îi va avea alături, în continuare, şi pe social-democraţi. Unul dintre susţinătorii săi de bază este profesorul Remus Grigorescu, candidatul PSD la alegerile locale parţiale din 2010. Social-democratul a pierdut „la mustaţă” în faţa lui Romeo Rădulescu, însă, spre deosebire de acea campanie, acum, Mircia Gutău susţine un alt competitor.

Atent la problemele cetăţenilor

Referindu-se la cele mai recente întâlniri pe care le-a avut cu râmnicenii, Emilian Frâncu a precizat: „Miercuri, am avut dialoguri cu râmnicenii care locuiesc pe străzile Timiş, Carpaţi şi Someş. Aceştia mi-au transmis că îşi doresc foarte mult ca, la intersecţia cu DN, lângă Petrom, să se amenajeze un sens giratoriu. De asemenea, îşi doresc foarte mult un loc de joacă pentru copii sau o grădiniţă. Un alt aspect care îi interesează foarte mult este ca acea parte a oraşului să fie scoasă din zona rezidenţială. O altă problemă semnalată de ei se referă la necesitatea amenajării unui canal colector, în zona Peco-ului, pentru apele pluviale. S-au mai plâns că primesc facturi încărcate nejustificat de la APAVIL şi, nu în ultimul rând, mi-au spus că ar dori camere de monitorizare în partea dinspre Olt a zonei, unde sunt probleme cu ordinea publică. Un alt lucru menţionat de cetăţeni, extrem de îngrijorător, ar fi şi faptul că hidranţii nu corespund cu sistemele noi de stingere a incendiilor, cu care sunt dotate maşinile pompierilor. O altă nemulţumire a lor este aceea că nu se face curăţenie, că în zonă nu s-au montat coşuri de gunoi, pubele… şi, sigur, lista ar putea continua”.

Întâlnire cu taximetriştii

Liderul PNL a menţionat că, astăzi, se va întâlni şi cu taximetriştii. Dezbaterea va avea loc începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.