Acasă Karate Elevii prof. Mihai Ioniţă participă la două campionate naţionale în noiembrie, iar...

Elevii prof. Mihai Ioniţă participă la două campionate naţionale în noiembrie, iar în decembrie merg la Veneţia

166
0

Anul acesta, Campionatul Naţional de Karate Shotokan Esku Tradiţional va avea loc pe data de 2 noiembrie, la Izvorani. Profesorul Mihai Ioniţă, directorul CSŞ Rm. Vâlcea, va participa la această importantă competiţie cu 22 de copii cu vârste de la 10 până la 18 ani. „Obiectivul nostru general este să obţinem rezultate cât mai bune, să fim pe podium, sigur, respectând tehnica de luptă. Participăm la Kata individual, Kumite shobu ippon şi W.K.F.”, a făcut cunoscut profesorul de karate Mihai Ioniţă.
Următoarea competiţie la care CSŞ va avea reprezentare va fi Campionatul Naţional de Karate – Interstiluri, în jurul datei de 23 noiembrie, iar în decembrie elevii lui Mihai Ioniţă vor merge în Italia, la Veneţia, la Youth League.
Pentru părinţii interesaţi să-şi iniţieze copiii în acest frumos sport, reamintim faptul că Mihai Ioniţă are şi un club privat de karate. Lunea şi vinerea, de la ora 19.00, predă cusuri de karate la Şcoala Gimnazială I. Gh. Duca, din Rm. Vâlcea, iar marţea şi joia la Liceul Ferdinand I.