Liga III

Elevii lui Marian Ungureanu vor victoria cu orice preţ

OLTCHIM RM. VÂLCEA – DUNĂREA CALAFAT

* meciul se dispută vineri, 11 mai, de la ora 11.00, pe terenul din incinta bazei sportive Oltchim

În următoarea etapă din acest sezon, FC Oltchim va juca, pe teren propriu, împotriva echipei Dunărea Calafat. Meciul se va disputa vineri, 11 mai, de la ora 18.00, pe terenul din incinta bazei sportive „Oltchim”.
Adversarul pare a fi unul facil la prima vedere, atât prin prisma poziţiei inferioare pe care o ocupă în clasament, cât şi datorită rezultatului direct din meciul tur, atunci când vâlcenii pregătiţi la vremea respectivă de Costel Gaiţă s-au impus fără probleme la malul Dunării, cu scorul de 3-0. Cu toate acestea, tânărul antrenor al „chimiştilor”, Marian Ungureanu, crede că jucătorii săi nu trebuie să-i trateze de sus pe doljeni, pentru a nu periclita victoria. „Practic, meciul cu Dunărea Calafat este unul de 6 puncte, o victorie ne-ar mai da speranţe, pe când orice alt rezultat ne-ar complica situaţia şi mai mult. Nu trebuie să ratăm oportunitatea de a ne trece în cont încă trei puncte extrem de preţioase”, a spus Ungureanu.

Fundaşul George Nania va absenta în partida din această săptămână

Din păcate, remiza din etapa trecută, de la Târgovişte i-a costat pe vâlceni, care l-au pierdut pentru meciul următor pe George Nania. Fundaşul vâlcean a încasat cel de-al patrulea cartonaş galben în acest sezon, aşa că va fi nevoit să stea pe tuşă în partida din această săptămână, atunci când FC Oltchim va înfrunta, pe teren propriu, una dintre principalele rivale în lupta pentru evitarea retrogradării, Dunărea Calafat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button