Acasă Alte sporturi Elevii lui Daniel Avram se remarcă la competiţiile de tenis de câmp...

Elevii lui Daniel Avram se remarcă la competiţiile de tenis de câmp din ţară

126
0

Recent, la Piteşti, s-a desfăşurat Cupa Andreea la Tenis de Câmp. Alături de cei mai talentaţi sportivi din ţară, la această competiţie au participat şi elevii antrenorilor Daniel Avram, Bianca Avram şi Florin Palmotă. Dintre vâlceni, cel mai bun rezultat în cadrul acestei competiţii a fost obţinut de Floriana Gheorghe, de la Tenis Club Capela, care s-a clasat pe locul 2 la categoria de 12 ani.
Tot în această perioadă, în judeţul Alba, la Sebeş, a avut loc Cupa Mulhbach, unde sportiva Vanesa Niţu a ocupat locul 1, în competiţia destinată fetelor cu vârsta de 10 ani.
Apoi, în intervalul 18-20 septembrie, la Mediaş, s-a desfăşurat Cupa Pro As. La acest concurs, Tenis Club Capela a fost din nou reprezentat de Floriana Gheorghe, ocupantă a primei poziţii în clasamentul final pentru nivelul de 12 ani şi de Vanesa Niţu, care s-a clasat pe locul secund la categoria de 10 ani.
„Pot spune că sunt mulţumit, dar nu neapărat de rezultatele obţinute, cât pentru atitudinea sportivelor noastre şi de felul în care au abordat această competiţie”, ne-a declarat Daniel Avram, antrenor şi fondator al Tenis Club Capela.
În continuare, vâlcenii se pregătesc pentru o altă serie de concursuri, care vor avea loc la Craiova şi în Bucureşti. „Ne aşteaptă nişte competiţii destul de importante care fac parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis. Sper ca şi acolo sportivii de la Tenis Club Capela să se remarce prin evoluţia lor”, a adăugat Daniel Avram. (O.D.)