Liga IV

Elevii lui Adi Lupu vor să dea lovitura în Treapt

FLACĂRA HOREZU – VOINŢA ORLEŞTI

Două dintre echipele de frunte ale Ligii a IV-a, Flacăra Horezu şi Voinţa Orleşti, se vor înfrunta la mijlocul acestei săptămâni, într-un meci restanţă din cadrul rundei inaugurale a returului. Duelul care va avea loc miercuri, 21 martie, de la ora 16.00, pe stadionul din Treapt, se anunţă la fel de echilibrat ca şi partida din prima parte a campionatului, care s-a încheiat cu un scor alb: 0-0.
Chiarv dacă în prezent ocupă o poziţie inferioară în clasament, orleştenii sunt hotărâţi să dea lovitură şi să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte din această deplasare. „Avem toate motivele să credem într-un rezultat pozitiv, mai ales prin prisma faptului că suntem mai puternici decât în tur”, ne-a declarat reprezentantul echipei Voinţa Orleşti, Nicon Deaconeasa.

În iarnă, orleştenii l-au pierdut pe Mitală, dar au adus patru jucători noi

În iarnă, Voinţa Orleşti nu l-a pierdut decât pe Mădălin Mitală, care îmbracă acum tricoul echipei CSM Drăgăşani. În schimb, din curtea liderului Ligii a IV-a au ajuns însă în lotul echipei primarului Constantin Cârstina doi jucători cât se poate de experimentaţi, Marian Nicolae şi Cătălin Burtilă. Pe de altă parte, din retur, antrenorul Adi Lupu îl mai are la dispoziţie pe Emil Zaharioiu (venit sub formă de împrumut de la FC Băbeni), dar şi pe veteranul Marius Cumpănaşu (care s-a pregătit toată iarna la Orleşti, însă nu a putut fi folosit în meciul cu Victoria Frânceşti). Cu siguranţă, „Şeri” va putea fi însă folosit în meciul cu Flacăra Horezu, din această săptămână.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button