Acasă Fotbal Elevele de clasa a XI-a și a XII-a de la CNI ”Matei...

Elevele de clasa a XI-a și a XII-a de la CNI ”Matei Basarab”, ultimele campioane județene la fotbal, desemnate la ONSȘ, în acest an școlar

144
0

Vineri, 20 ianuarie, s-a pus punct final maratonului competițiilor de fotbal la nivel județean, desfășurate sub egida Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Ultima întrecere a fost faza județeană la fotbal feminin, ciclul de învățământ liceal și profesional (calsele a XI-a și a XII-a). S-a desfășurat la sala de sport a Colegiului Național ”Alexandru Lahovari”, din Rm. Vâlcea. Au participat șase echipe. CNI ”Matei Basarab” a fost cea mai bună.
Clasament :
1. Colegiul Național de Informatică ”Matei Basarab” Rm. Vâlcea, prof. Avram Alexandru, Dobre Daniela;
2. Colegiul Național ”Gib Mihăescu” Drăgășani, prof. Batâr Costel;
3. Colegiul Economic Rm. Vâlcea, prof. Catrina Valerian;
4. Liceul Tehnologic ”Petrache Poenaru” Bălcești, prof. Vîlceanu Cristian, Golumbeanu Adrian;
5. Liceul Tehnologic de Turism Călimănești, prof. Alexandrescu Constantin;
6. Colegiul Național ”Alexandru Lahovari Rm. Vâlcea, prof. Vlădulescu Marin Ionel;
Așadar, echipa Colegiul Național de Informatică ”Matei Basarab” Rm. Vâlcea va reprezenta Vâlcea la faza interjudețeană ce va avea loc la Slatina, pe 28 aprilie.

”Premierea s-a făcut cu ajutorul firmelor S.C. Damila S.A și S.C. Boromir S.A. Mulțumim! Mulțumim Colegiului Național «Alexandru Lahovari» Rm. Vâlcea pentru găzduire! Felicitări și mulțumiri comisiei de organizare a disciplinei fotbal, la finalul maratonului competițiilor de fotbal la nivel județean, pentru efortul depus în cele 24 de competiții, fazele de sector și județene (U8 F/B, U10 F/B, U12 F/B, U14 F/B, U16 F/B, U18 F/B)-coordonator prof. Bărbuț Daniel, Școala Gimnazială «Take Ionescu», Rm. Vâlcea.
Felicitări și mulțumiri domnului inspector școlar Aurelian Roșca pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Vâlcea.