DiverseFotbalHandbalDiverseEveniment

Echipamente sportive, dulciuri și fructe, pentru 360 de copii de la SCM Rm. Vâlcea

Luni, 5 decembrie, tinerii sportivi de la SCM Rm. Vâlcea l-au primit pe ”Moș Nicolae”. Au fost surprinși cu cadouri dulci, dar și echipamente sportive, fructe, asigurate cu sprijinul sponsorilor și al Primăriei Râmnicului. În mijlocul celor mici s-au aflat și câțiva jucători/jucătoare emblematici/e, de la echipele de seniori ale clubului, de handbal și de fotbal. Detaliile evenimentului au fost oferite de conducerea clubului SCM:

”320 de copii de la secția fotbal juniori și 40 de fetițe de la secția handbal juniori au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cadourile au constat în echipament sportiv pentru cei mici, fructe dar și nelipsitele dulciuri.
Juniorii de la secția de fotbal a clubului nostru sunt antrenați de profesorii Cristian Bora, Dragoș Geantă, Cristian Lazăr, Gabriel Mangalagiu, Marius Pufu și Dumitru Teleșpan, iar fetițele de la handbal o au ca antrenoare pe profesoara Daniela Joița.
Mulțumim tuturor celor care au făcut această acțiune posibilă, dar și care sunt alături de noi pe tot parcursul anului, în special către: Annabella SRL, Boromir SRL, Diana SRL, Vasineacsu, Scavil SA, Pigulin Fruit SRL, Badcom SRL, Primaria Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, ca de fiecare dată, este alături de viitori sportivi ai comunității vâlcene”.

Articole Similare

Back to top button