Echipa primarului Valerian Alexie continuă lupta pentru titlul de vicecampioană

ALX Port Vale MateestiALX PORT VALE MATEEŞTI – PRIM STROEŞTI 6-2

După eşecul de la AS Bărbăteşti (1-3), „englezii” de la ALX Port Vale Mateeşti „şi-au spălat păcatele” în faţa propriiilor suporteri, printr-o victorie lejeră în faţa echipei Prim Stroeşti. Trupa primarului Valerian Alexie a câştigat cu scorul de 6-2, după ce adversarii au condus însă cu 1-0 la pauză. Marian Păun (achiziţionat în pauza de iarnă de la Ştiinţa Grădiştea) şi Bogdan Chiţan şi-au trecut în cont câte o „dublă” în acest duel, în timp ce Irinel Cazacu şi Dănuţ Bârlui au marcat câte un gol.

„Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor în acest meci, însă doar de cea din a doua repriză. În primele 45 de minute, am cam intrat în jocul adversarilor şi nu ne-am creat deloc ocazii de gol. Pe deasupra, am comis şi un 11 metri, din care stroeştenii au deschis scorul. De altfel, adversarii au marcat şi cel de-al doilea gol tot din penalti, cele două lovituri de pedeapsă fiind însă foarte clare. În prima repriză, nu ne-am aşezat prea bine în ghete, dar după pauză am făcut o mutare inspirată în teren, iar jocul nostru s-a schimbat radical. Am jucat perfect din toate punctele de vedere şi am marcat de şase ori”, ne-a declarat Gabriel Alexie, reprezentantul echipei ALX Port Vale Mateeşti.

Derbiul pentru locul 2, cu Păstorul Vaideeni, se joacă duminică, la Mateeşti

În urma acestui succes concludent, „englezii” primarului Valerian Alexie s-au apropiat la doar două puncte în clasament de Păstorul Vaideeni, ocupanta locului secund, cu care se vor duela duminică, 27 martie, pe teren propriu. Deşi e programată chiar în prima rundă din retur, aceasta ar putea fi partida decisivă pentru titlul de vicecampioană a Seriei Nord din Liga a V-a. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button