Acasă Liga III Duș rece pentru Flacăra! Un jucător de la Horezu, transportat cu Ambulanța,...

Duș rece pentru Flacăra! Un jucător de la Horezu, transportat cu Ambulanța, la spital! A rămas sub supraveghere medicală

893
0

Debutul play-out-ului nu a fost de bun augur pentru Flacăra. După bucuria de a fi terminat pe locul 3, Horezu a pierdut în mod clar duelul din deplasare, cu Sporting Roșiori. A fost un meci de tristă amintire, cu un lot restrâns, accidentări grave și un rezultat drastic. Teleormănenii s-au impus cu 5-0. Au deschis scorul din minutul 1. Ivan a marcat. Apoi echipa vâlceană l-a pierdut pe Petruș Pintilie, care a dat cap în cap cu adversarul. A fost înlocuit. Nu-și amintea nimic. A venit Ambulanța, l-a transportat la spital, unde se află și în prezent, fiind în continuare sub supraveghere și investigații medicale. Până la pauză s-a făcut 2-0. Cazan a majorat diferența. Nu doar Pintilie a ieșit accidentat în prima parte, ci și portarul Rareș Sporea, acuzând dinainte de meci probleme medicale. În partea secundă, Roșiori a mai profitat de trei ori de problemele Flacărei. Cazan, din nou și Călin, tot cu două goluri, au dus scorul la 5-0. Mitru și Ivan au fost suspendați și nu au putut ajuta echipa din Treapt, Trașcă, Buliga, Avram, accidentați. Flacăra a avut doar patru rezerve, portarul Gogete, Ruican, Niculcea și Șandru. Toți au intrat pe teren, până la urmă.

”A fost o zi pe care ne dorim să o uităm cât mai rapid, un duș rece. Băgăm capul în pământ, nu căutăm scuze. E dureros când pierzi de o asemenea manieră. Trebuie să ne ridicăm, să muncim mult mai mult și în etapele viitoare să arătăm mult mai bine”, a concluzionat Adrian Popa după înfrângerea de la Roșiori. În etapa viitoare, Flacăra merge la Dăești. Va juca împotriva celor de la Viitorul, o altă formație care a pierdut în această rundă duelul cu o echipă teleormăneană (2-1 pentru Alexandria).

În primul 11 al Flacărei s-au regăsit, la Roșiori: Sporea – Stanciu, Pintilie, Moldovan, Defta, Precup, Vrabie, Mirică, Habet, Moise, Popa.