Acasă Liga III După una caldă a urmat alta rece pentru Costești

După una caldă a urmat alta rece pentru Costești

428
0

Etapa a XIII-a din Liga a III-a a fost cu ghinion pentru Minerul Costești. După una caldă, a venit alta rece. Minerul a pierdut sâmbătă, în deplasare, la Turnu Măgurele.

A primit gol în debutul meciului. Robert Dalu a înscris pentru Cetate în minutul 10. A fost singura reușită a meciului, care a adus cele trei puncte gazdelor. Partida a fost echilibrată. Prima repriză a aparținut teleormănenilor, a doua, trupei de la poalele Capelei. Vâlcenii și-au creat ocazii de a egala. Puteau și meritau măcar un punct din această confruntare, după aspectul jocului din ultimele 45 de minute. În partea secundă, Vasilescu a țintit bara transversală! Și Tisanu a avut șansa de 1-1. A scăpat singur cu portarul, dar nu a reușit să valorifice.

Pentru Costești a fost ultima deplasare a anului. Mai are două meciuri pe teren propriu. Primul, cu Flacăra Horezu, al doilea, cu Sporting Roșiori. Șansele de a mai urca în clasament sunt minime. Minerul va ierna, cel mai probabil, pe locul 9.

La Turnu Măgurele au evoluat pentru Costești: Denis Vlădoi – I. Marian, Cotolan, Nicolaescu, Vasilescu, Gruinea (Stanca 81), Tisanu (Neacșa 83), Negoiță, Enache, Filip (Mihăescu 81), Cătălin Ion (Zamfirescu 46).