Acasă Liga III După patru victorii consecutive, Flacăra a obţinut doar o remiză cu Gilortul

După patru victorii consecutive, Flacăra a obţinut doar o remiză cu Gilortul

117
0

Pe nesimţite, dintr-o echipă fără experienţă în eşalonele superioare, Flacăra Horezu s-a transformat într-o formaţie puternică, de temut pentru orice adversar. Rezultatele din sezonul trecut şi cele obţinute în startul actualei stagiuni au atras atenţia, astfel că mulţi dintre oficialii echipelor din Seria a IV-a îi văd pe horezeni capabili să se lupte de la egal la egal cu echipa lui Mititelu, Universitatea Craiova, pentru promovarea în Liga a II-a. Flacăra nu se gândeşte, deocamdată, atât de departe, însă ia fiecare joc în parte şi-l tratează cu seriozitate. S-a întâmplat acest lucru şi sâmbătă, numai că deznodământul nu a mai fost cel dorit. Formaţia susţinută de Primăria Horezu şi primarul Nicolae Sărdărescu a obţinut doar un punct din deplasarea de la Tg. Cărbuneşti.

Partida cu Gilortul s-a încheiat la scorul de 1-1. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Pentru gazde a punctat Meliţă, în minutul 73, iar vâlcenii au egalat prin Sebi Preda, în minutul 85. Ambele formaţii şi-au mai creat ocazii de a înscrie. Prin urmare, rezultatul a fost considerat unul echitabil. În acest joc, Flacăra a mizat pe: Vlădoi – Nwabueze, Dinu, Munteanu, Covalschi, Olteanu, Precup, Simeanu, Popa, Georgescu şi Mansour. Au mai intrat: Niţu, Nistor, Preda şi Stănică. A lipsit portarul Robert Popa, plecat la lotul naţional. Acesta se întoarce în sânul echipei după meciul de miercuri, pe care Flacăra îl va juca în Cupa României tocmai contra echipei la care Popa s-a aflat pentru scurt timp, în această vară, FC Argeş.
În altă ordine de idei, printre adversarii pe care Flacăra i-a avut la Tg. Cărbuneşti s-a regăsit şi vâlceanul Adrian Codin, care a jucat 82 de minute contra celor de la Horezu. (S.S.)