Acasă Eveniment După clinica de fizioterapie, la Păuşeşti Măglaşi a fost deschis şi un...

După clinica de fizioterapie, la Păuşeşti Măglaşi a fost deschis şi un laborator de analize medicale

150
0

La Păuşeşti Măglaşi funcţionează, de câteva luni, o clinică de fizioterapie. În fiecare lună 30 de persoane beneficiază, gratuit, de servicii de recuperare medicală. Localitatea administrată de Alexandru Dediu se dezvoltă şi mai mult în domeniul medical. În urmă cu câteva zile a fost deschis în comună un laborator de analize medicale. Localnicii nu vor mai fi nevoiţi, astfel, să se deplaseze la Rm. Vâlcea pentru analize. Medisim Plus a deschis un punct de lucru în centrul civic al comunei Păuşeşti Măglaşi.
”Vă mulţumesc că aţi venit la Păuşeşti să deschideţi acest centru! De doi ani tot ţinem legătura, am discutat despre posibilitatea amenajării unui punct de lucru aici şi uite că s-a întâmplat ce ne-am dorit. Mulţumesc întregii echipe Medisim! Laboratorul arată impecabil şi pe interior şi pe exterior. Cu sprijinul dumneavoastră dăm puls localităţii Păuşeşti Măglaşi”, a declarat primarul la deschiderea laboratorului medical. Mai sunt şi alte investiţii private, tot în domeniul sănătăţii, care se desfăşoară pe raza localităţii şi care se vor finaliza în următoarele luni.
Anul 2023 va fi unul plin din punct de vedere investiţional. Au fost obţinute finanţări pentru multe dintre obiectivele importante, pentru infrastructură şi utilităţi. Şi pe plan cultural vor fi evenimente. De asemenea, primarul Alexandru Dediu a spus că îşi doreşte reluarea tradiţiei, iar în luna iunie ar urma să se organizeze din nou Sărbătoarea Teiului.