Din cauza grupului de interese condus de „Giovanni”, PSD îl pierde pe primarul Curelaru, de la Bălceşti

Curelaru Balcesti lucrari parcDeşi ştia că grupul de interese de la Bălceşti, în frunte cu „Giovanni”, va încerca şi în acest an să îl faulteze, din cauză că nu a acceptat să-i fie marionetă, primarul Ion Curelaru a încercat până în ultima clipă să rămână la PSD, urmând la un moment dat inclusiv sfaturile deputatului Costi Rădulescu, care parcă şi-a propus să distrugă organizaţia, luând decizii controversate, dictatoriale şi necomunicând cu colegii săi.

Zilele trecute, după ce a văzut că nu poate opri „invazia penedeliştilor”, fenomen care a afectat deja structurile PSD din Rm. Vâlcea, Băbeni, Fârtăţeşti, Diculeşti şi din alte câteva localităţi, edilul din Bălceşti a luat o decizie grea, dar care nu mai putea fi evitată – să se despartă de social-democraţi şi să încerce să câştige un nou mandat candidând din partea ALDE, partid condus la nivel naţional de doi lideri cu imagine foarte bună, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, oameni care, în guvernele din care au făcut parte, au făcut performanţă şi au propus măsuri bune pentru români. Una dintre cele mai importante a fost introducerea plăţii TVA la încasare, măsură care a ajutat enorm nu doar IMM-urile ci, indirect, şi câteva milioane de români angajaţi în aceste societăţi.

Potrivit unor informaţii neconfirmate deocamdată oficial, Ion Curelaru a luat decizia de a trece la ALDE după ce, astăzi, s-a întâlnit cu Dumitru Lovin şi Adrian Buşu, oameni care i-au fost foarte apropiaţi regretatului Ion Cîlea. De precizat ar mai fi că intrarea lui Curelaru în competiţia pentru Primăria Bălceşti pune cruce şanselor PSD de a mai câştiga alegerile în această localitate. Bătălia se dă, aşadar, între Curelaru şi Aleca (PNL), însă prima şansă o are reprezentantul ALDE, care a modernizat foarte multe drumuri din Bălceşti, a introdus apă şi canalizare, a recondiţionat parcul şi alte obiective locale şi, nu mai puţin important, recent, a salvat de la desfiinţare căminul de bătrâni şi judecătoria.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button