Acasă Politica După 4 ani în care a dormit în Parlament, derutatul Ovidiu Ştefan...

După 4 ani în care a dormit în Parlament, derutatul Ovidiu Ştefan Popa deschide din nou lista PSD

612
0

În 2016, Costi Rădulescu l-a impus pe Ovidiu Ştefan Popa, un apropiat al familiei, pe un loc eligibil de deputat, deşi, dacă s-ar fi ţinut cont de activitatea sa din partid sau de orice alte criterii fireşti, n-ar fi fost trecut nici măcar ultimul pe listă. În 2020, aceeaşi şmecherie a fost ambalată într-o formă care să pară statutară.

Este greu de crezut că 100 de social-democraţi din teritoriu, care au ţigla pe casă, l-ar fi votat pe derutatul Ovidiu Ştefan Popa (foto st.) altfel decât forţaţi. Aşa cum am tot spus în ultimii ani, Ovidiu Ştefan Popa este o persoană slab pregătită, a cărui singură calitate este aceea de “cumnat”. În rest, nimic! Timp de 4 ani, s-a ascuns ca un “şoarece” de vâlceni. Drept dovadă, nu a organizat nici măcar o conferinţă de presă şi s-a ferit ca dracu’ de tămâie de jurnalişti şi întrebările lor. Dovadă mai mare de laşitate… !

Mai mult decât atât, activitatea sa în Parlament a fost aproape inexistentă (6 declaraţii politice, 5 întrebări şi interpelări etc.). În schimb, se pare că sejurul său în Casa Poporului a costat statul român peste 2 mil. lei. De aceea, este strigător la cer faptul că PSD Vâlcea deschide din nou lista pentru Parlament cu acest personaj. Este dovada tupeului nemărginit pe care îl are actuala conducere a organizaţiei, dar promitem să mai vorbim despre asta. (va urma)