Dumitru Teleşpan este noul antrenor al Posadei Perişani

  15
  0

  Telespan_Mitica11sandu ion noi 2010 (1)Primarul comunei Perişani, Ion Sandu, a anunţat că din această săptămână Posada Perişani are un nou antrenor. Este vorba despre Dumitru Teleşpan, care a renunţat la colaborarea cu Stejarul 2009 Vlădeşti. „Nu avea rost să continuăm să ne umilim. Eu nu sunt obişnuit să stau în spatele cuiva şi nu atât de departe. Rezultatele Posadei au fost slabe şi nu mai puteam accepta să continuăm în acest fel. Din iarnă, o să încerc să elimin o parte din diferenţa care ne desparte de primele locuri. Vom face din nou achiziţii importante. Până atunci, domnul Teleşpan va fi nevoit să se descurce cu ceea ce avem acum la dispoziţie. Eu voi dori doar să apară rezultatele pozitive. De restul se va ocupa dumnealui. Bugetul este destul de bun. La Vlădeşti a reuşit să câştige toate meciurile deşi nu avea niciun jucător plătit. La noi jucătorii primesc câte trei milioane lei vechi lunar”, a spus primarul din Perişani.

  Ion Sandu, primarul comunei Perişani:
  „Vreau să urmez exemplul primarului Săraru, de la Şirineasa şi să fac din nou o echipă puternică la Perişani, dar cu un buget ceva mai mic decât în anii precedenţi”

  Ion Sandu a mai precizat că, începând din a doua parte a campionatului, va asigura un buget suficient pentru îmbunătăţirea rezultatelor. „Voi asigura echipei de fotbal o finanţare la fel ca şi la Şirineasa. Vreau să urmez exemplul primarului Săraru şi să fac din nou echipă puternică la Perişani, dar cu un buget ceva mai mic decât în anii precedenţi. Îmi place proiectul primarului din Şirineasa. Mi se pare de bun simţ. Are jucători valoroşi, o echipă puternică şi nici nu cheltuie mulţi bani. Vom încerca acelaşi lucru şi la Posada”, a subliniat alesul local din Perişani. (S.S.)