Dulcea îşi va înfrunta fosta echipă, la care a jucat trei sezoane

dulcea adrian 1CSM Rm. Vâlcea – Olimpia Satu Mare (sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 11.00)

Sâmbăta aceasta, CSM Rm. Vâlcea va juca, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare, locul 3 în clasamentul play-out-ului. Va fi un meci cu o încărcătură aparte pentru Adrian Dulcea, care a jucat timp de trei sezoane pentru clubul din nordul ţării. Mai întâi, în perioada 1999-2001 şi, apoi, în 2004 şi 2005. În cele trei campionate, actualul antrenor principal din Zăvoi a înscris de 27 de ori. Din acest motiv, Dulcea este, în continuare, foarte apreciat de oficialii de la Olimpia Satu Mare. „A fost o perioadă frumoasă petrecută de mine la Olimpia Satu Mare.

Cunosc bine oraşul, unde am mulţi prieteni, chiar şi din interiorul echipei. Am avut sezoane bune, în care am terminat pe podium. În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, sunt convins că va fi greu, deoarece Satu Mare are două victorii consecutive în play-out şi vrea să obţină în continuare cât mai multe puncte. Pentru noi, urmează numai jocuri tari, după ce, în primele două runde din play-out, am jucat cu ultimele două clasate, Unirea Tărlungeni şi Metalul Reşiţa”, a precizat Adrian Dulcea.

Olimpia Satu Mare are mulţi jucători cu experienţă

Olimpia Satu Mare are mulţi jucători cu experienţă în lot, printre care Buhăescu, Mărkuş, Onicaş, Rus. În ultima etapă, echipa antrenată de Mircea Bolba a câştigat cu scorul de 3-1, contra celor de la „U” Cluj. În acest meci, pentru viitoarea noastră adversară au evoluat: Băican – D. Muntean, Onicaş, Tătaru, Ciul – Villand (C) (Faur ’60), R. Rus – D. Lukacs, Kanalos (Ianc ’77), Mărkuş (Heil ’83) – Buhăescu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button