Dragoş Firţulescu a înscris cel mai important gol al său din acest sezon

firtulescu dragos1* iar CSM Rm. Vâlcea a câştigat in extremis, în prelungiri, meciul cu Şoimii Pâncota, cu scorul de 2-1

Şoimii Pâncota (antrenată de reputatul Ionuţ Popa) a început perfect meciul din Zăvoi şi a deschis scorul încă din minutul 12, prin Leucuţa, care a prins un şut zdravăn din exteriorul careului mare. Imediat după, arădenii puteau majora avantajul la 2-0, dar Călin Fildan a scos in extremis. A urmat replica CSM-ului, prin Dragoş Firţulescu şi Cătălin Pârvulescu, dar cei doi nu au găsit spaţiul porţii. În minutul 65, Andrei Luduşan a stabilit egalitatea (1-1). Puţin mai târziu, Şoimii avea să primească două cartonaşe roşii, la distanţă de câteva minute unul de altul.

Cu doi jucători în plus, CSM a atacat furibund poarta adversă, creându-şi numeroase ocazii de a înscrie. În cele din urmă, Dragoş Firţulescu a adus victoria în Zăvoi, în minutul 92. Golul său este, probabil, cel mai important din acest sezon, deoarece ne menţine în cărţi pentru calificarea în play-off. Pe pagina sa de Facebook, „Firţi” a dedicat reuşita cârcotaşilor, care nu au avut încredere în el. CSM Rm. Vâlcea mai are nevoie de încă trei puncte din duelurile cu FC Braşov şi FCM Baia Mare, pentru a accede în turneul celor mai bune şase echipe din serie. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button