Acasă Liga 6 Drăgănescu, un președinte de club fericit! Forestierul, 10 goluri într-un meci! Bodescu,...

Drăgănescu, un președinte de club fericit! Forestierul, 10 goluri într-un meci! Bodescu, MVP. Tatăl și ambii băieți ai familiei Simtea, printre marcatori. Doar soția nu a înscris

857
0

A fost ploaie de goluri la Frâncești, mai exact în apropiere de Mănăstirea dintr-un lemn, la Surpatele. În partida de Liga a VI-a dintre Tineretul, din localitate și Forestierul Romani s-au înscris 16 goluri! Oaspeții au marcat de 10 ori. Mitică Drăgănescu e un președinte de club fericit. Nu-și aminteste când formația sa a mai fost atât de eficientă. Mai ales că debutul partidei nu anunța nimic bun. Gazdele au condus cu 3-0. Era minutul 10. Până la pauză, în 35 de minute, Romani nu doar că a egalat, ci a preluat chiar conducerea, s-a dus la două goluri în față: 3-5. Tineretul a egalat la 5-5, însă de aici s-a rupt firul. 10-6 pentru Forestierul a fost la final, care a obținut acest succes în condițiile în care nici nu a avut portar, apelând la un jucător de câmp să stea între buturi.

MVP-ul partidei a fost Cosmin Bodescu, revenit la trupa lui Mitică Drăgănescu după împrumutul la Slătioara. Bodescu a marcat cinci din cele zece goluri ale formației sale. Surcel, Păunescu, dar și toată familia Simtea au punctat pentru oaspeți. Mai puțin doamna Simtea, încă nelegitimată la club. Radu, Sorin și Răzvan Simtea, adică tatăl și cei doi băieți și-au pus amprenta pe victoria en-fanfare a trupei horezene.