Acasă Liga III Două eliminări, trei penaltiuri și patru goluri în Treapt, la meciul dintre...

Două eliminări, trei penaltiuri și patru goluri în Treapt, la meciul dintre Horezu și Gaz Metan

662
0

Sâmbătă, 3 aprilie, Flacăra Horezu a disputat un nou meci pe teren propriu în Liga a III-a, în compania celei de-a treia clasate, Gaz Metan Mediaș 2. Nici de această dată nu a fost cu noroc. ”Olarii” au suferit al patrulea eșec la rând din 2021. Acum, spre deosebire de celelalte trei partide, formația pregătită de gabi Mangalagiu a și marcat. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 3-1 pentru oaspeți. A fost un meci presărat cu de toate, cu goluri multe, trei penaltiuri și două eliminări.

Contrar cursului jocului, sibienii au deschis scorul după 12 minute de joc, prin Luis Nițu. ”La prima situație când oaspeții au trecut de mijlocul terenului, au și marcat. Practic, nu au avut nicio ocazie, dar au înscris o dată. Apoi, la jumătatea reprizei, le-am dat noi mingea și au făcut 2-0. Mijlocașul Alin Pencea a trimis greșit o pasă, la adversar, iar Gaz Metan a profitat”, a spus președintele echipei horezene, Vali Grigorescu, referitor la prima parte a meciului cu satelitul echipei de Liga I din Mediaș. În minutul 35, oaspeții au fost aproape de 3-0. Au obținut un penalti, însă Trașcă a apărat și și-a salvat echipa de la primirea unui nou gol. Primele 45 de minute s-au încheiat la scorul de 1-2. Răzvan Dinu a marcat primul gol pentru Flacăra din 2021. Gazdele au primit o lovitură de pedeapsă în minutul 43. A ratat Ovidiu Comănescu, însă faza a curs și Dinu a introdus balonul în plasă.

Totul s-a terminat pentru horezeni la jumătatea părții secunde, când Moldovan a primit al doilea galben și implicit pe cel roșu. Primul avertisment îi fusese arătat la penalti. Nu a fost singurul eliminat. În minutul 78, Flacăra a rămas în 9, după ce și Mihăescu a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene. Scorul final, de 3-1 pentru oaspeți, a fost stabilit în minutul 90+3, dintr-un penalti transformat de Paul Costea, același jucător care marcase și golul 2. În ciuda acestui rezultat, Gaz Metan continuă lupta pentru locul 2, care duce la barajul pentru promovare, în timp ce Flacăra cade pe locul 7 și are emoții pe final de sezon. În etapa viitoare, horezenii vor juca, în deplasare, cu Gilortul Tg. Cărbunești.

Flacăra Horezu: Trașcă – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Bîrziche, Comănescu, Pencea, Horumbă, Dinu, M. Ion, Dobrescu. A mai intrat: R. Nistor.