Acasă K1 Doi sportivi de la Tiger Gym au triumfat la Cupa King Auto...

Doi sportivi de la Tiger Gym au triumfat la Cupa King Auto de kickboxing, din Rucăr

116
0

Pe 16 şi 17 iulie, la Săticul de Sus (Piatra Craiului), a avut loc celebrul eveniment desfăşurat sub egida World Kickboxing Federation – Golden League Championship – Cupa King Auto, ediţia cu numărul 25. Au fost prezente peste 40 de cluburi din ţară. Nivelul a fost unul foarte ridicat. Rm. Vâlcea a fost reprezentat de clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea. Antrenorul Viorel Stanciu a mizat pe doi sportivi: Cătălin Dina, la categoria 65 kg. şi Gabriel Bodescu, la 90 kg. Aceştia au reuşit să se impună fără probleme, chiar dacă au întâlnit doi sportivi experimentaţi şi determinaţi să câştige. Unul dintre aceştia este vicecampion mondial de Asihara Karate şi campion naţional de kickboxing.
Nu sunt singurele rezultate bune. Cu o săptămână în urmă, Mirko Tănăsie a reuşit să-şi adjudece centura categoriei -65 kg a campionatului piramidal de kickboxing Cezar Championship, desfăşurat la Alba-Iulia.
Pentru sportivii de performanţă ai clubului Tiger Gym Rm. Vâlcea urmează o vacanţă binemeritată, urmând ca din toamnă să-şi reia activitatea competiţională în campionatele din cadrul Federaţiei Române de Freestyle Kickboxing.