AdministratieFotbalDiverse

Doi primari, cei mai performanți din județ ai PNL (în administrație) și vicecampioni europeni cu Naționala de fotbal a României

Dintre primarii PNL, cele mai bune rezultate la alegerile de duminică, 9 iunie, le-au avut cei din Șușani și Dăești. Nu au avut nicio emoție că nu vor obține un nou mandat. Sunt tineri, entuziaști, plini de energie și implicați pentru dezvoltarea localităților pe care le reprezintă. Au atras milioane de euro pentru investiții și au dovedit performanță în administrație. Și nu doar în administrație. Sunt și iubitori de sport, chiar practicanți. Este vorba despre George Popolan, de la Dăești și despre Constantin Daniel Tudor, de la Șușani. Au inspirat încredere, drept dovadă au obținut peste 80% din sufragii la alegeri.

Cu puțin timp înainte de scrutin, s-au mai bucurat de un rezultat de excepție. După ce au pus umărul la calificare, au jucat pentru România la Campionatul European din Germania, de la Leipzig. Popolan și Tudor fac parte din Naționala primarilor din țara noastră. Sub tricolor, au învins Slovacia, Moldova și Croația în faza grupelor, de la Euro, apoi a trecut de Italia și țara gazdă, Germania. ”Tricolorii” primari au ajuns până în finala Campionatului European, pe care au pierdut-o contra Cehiei. Așadar, primarii din Șușani și Dăești, Costi Tudor și George Popolan sunt campioni în județ, în administrație, la nivel de partid și nu numai și vicecampioni în Europa, la fotbal. Felicitări și continuitate în rezultate pe toate planurile!

Articole Similare

Back to top button