Acasă K1 Doi luptători de la clubul Tiger Gym, pe podium la Cupa Mondială...

Doi luptători de la clubul Tiger Gym, pe podium la Cupa Mondială Judgement Day, cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din România

508
0

În week-end-ul trecut, mai exact pe 24 şi 25 noiembrie, la Târgovişte, în Sala Sporturilor din localitate, s-a desfăşurat cea de-a XIII-a ediţie a Cupei Mondiale Judgement Day, cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din România. Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing, în colaborare cu Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti şi CS JISSEN DO. Concursul s-a bucurat de un real succes, consemnându-se un număr record de participanţi: peste 650, de la 61 de cluburi din România şi din Republica Moldova, Israel, Italia. Cupa Mondială Judgement Day s-a desfăşurat pe 5 suprafeţe de luptă şi un ring la: freestyle kickboxing, karate tradiţional, karate full contact, kobudo, nunchaku fight, total kombat şi muay thai. De-a lungul celor două zile de lupte nu s-au înregistrat evenimente neplăcute, sportivii dând dovadă de fairplay. Au oferit publicului un spectacol desăvârşit. La acest concurs de anvergură a avut şi judeţul nostru reprezentanţi. La Cupa Mondială Judgement Day au participat sportivi de la clubul Tiger Gym. Nu au făcut un simplu act de prezenţă. Doi dintre elevii lui Viorel Stanciu au reuşit să urce pe podium. Este vorba despre Daria Tudor şi Daniel Racolţa. Daria a luat aurul, iar Daniel a cucerit medalia de argint la Târgovişte.
Viorel Stanciu a anunţat că anul competiţional nu s-a încheiat pentru sportivii clubului Tiger Gym. Duminică, 2 decembrie, elevii săi vor urca din nou în ring cu ocazia Galei „Provocarea Tinerilor Campioni”, de la Sibiu, iar pe 8 decembrie vor fi la Piteşti, unde se va desfăşura Cupa Kombat Academy. (S.S.)