Acasă Liga V Doi dintre noii veniți au marcat pentru Orlești în prima etapă din...

Doi dintre noii veniți au marcat pentru Orlești în prima etapă din retur. Filipoiu, omul meciului cu Șușani

827
0

Orlești a luat exemplul viceliderei Ligii a V-a (Ionești) și a obținut o victorie la scor de tenis, cu 6-1, în debutul returului. Formația coordonată de Bogdan Tudor și Nicu Olaru a făcut diferența, în meciul cu Șușani, de pe teren propriu, încă din primele 45 de minute. Două dintre cele șase goluri au fost marcate de jucători transferați în această iarnă. Este vorba despre Cătălin Petrescu, care a deschis scorul în debutul partidei, după o acțiune a lui Alex Drăgușinoiu, dar și despre Robert Șerban. Petrescu a fost împrumutat de la Băbeni, iar Șerban, de la Urban Titu, echipă din Dâmbovița. CSC Orlești i-a mai adus pe: Lucian Pătularu, de la Minerul Costești și Alex Cîrstianu, de la Oltul Ionești.

În afară de Petrescu și Șerban au mai înscris pentru trupa din Orlești: Drăgușinoiu, Remus Mazilu, Robert Anghel și Bogdan Avram. Jucătorul meciului a fost însă ”creierul” echipei câștigătoare din această partidă, George Filipoiu, care a oferit multe pase utile și decisive pentru colegii săi. La 5-1, spre final, oaspeții au rămas și în inferioritate numerică. Gazdele nu au mai forțat, să profite mai mult de situație. Au mai marcat doar o dată.

Pentru Orlești au evoluat, în confruntarea cu Șușani: Gabi Gânță – Valentin Nițu, Alex Rădulescu, Avram, Croitoru, Petrescu, Cioculeasa, Filipoiu, Mazilu, Drăgușinoiu, Șerban. Au mai intrat, la pauză, Barbu și Anghel, iar ulterior, Alex Trușcă, vicepreședintele clubului, Sorin Constantin și Alex Cîrstianu.

”În mare, avem același nucleu din prima parte a sezonului. Au venit patru jucători, care s-au integrat deja. Doar Lucian Pătularu nu a putut evolua. Ne bucurăm pentru succes, dar e devreme să dăm un verdict, dacă suntem mai puternici decât în tur. Vom vedea în etapele viitoare. Le urăm succes și adversarilor noștri din această rundă, de la Șușani, în continuare”, a transmis Bogdan Tudor, după succesul concludent al echipei din Orlești, de duminică.