Acasă Liga III Doi arbitri vâlceni, delegați la meciuri de baraj pentru promovarea în Liga...

Doi arbitri vâlceni, delegați la meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a!

536
0

Azi (sâmbătă, 18 iunie), de la ora 18.00, se vor disputa 19 meciuri din manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Două dintre ele vor fi conduse de arbitri vâlceni. Președintele CJA, Cătălin Buși (aflat în lotul Ligii I), va fi la centru la partida dintre campioana Brașovului, Olimpic Zărnești și cea a Sibiului, Inter Stars Sibiu 2020. La cele două linii se vor afla Marius Bobe, din București și Marian Istrate, din Buftea (Ilfov). Mihai Ionescu (Ploiești) și Mălina Cintic (București) vor fi observatori, de arbitri și de joc.

Sebastian Lăstun, aflat la capătul unui sezon foarte bun, va conduce meciul dintre Venus Independența, numărul 1 în Liga a IV-a din Călărași și CS Dinamo București, campioana din Capitală, club sprijinit de MAI, echipă care-l are ca și președinte pe Ionuț Popa. Asistenții sunt din Craiova: Răzvan Tudor și Daniela Constatinescu. Ca observatori au fost delegați Vasile Jarca (București) și Nicolae Nuță (Ploiești). COnfruntarea va avea loc pe stadionul Venus Arena, din Călărași.

Vâlcea este reprezentată la barajul pentru Liga a III-a și de un observator. Raluca Șerban, din Popești, se va asigura ca jocul dintre Phoenix Buziaș (Timiș) și CSO Turceni (Gorj) să se desfășoare în condiții regulamentare. Brigada de arbitri la acest meci este din Maramureș.