Acasă Diverse DJST, prin Compartimentul Tineret, a organizat a II-a ediţie a acţiunii ”Tineri...

DJST, prin Compartimentul Tineret, a organizat a II-a ediţie a acţiunii ”Tineri implicaţi”

34
0

În perioada 17.05-30.06.2021 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, prin inspectorii Compartimentului de Tineret, a organizat a doua ediţie a acţiunii Tineri impicaţi. Obiectivul proiectului a fost creşterea abilităţilor de scriere de proiecte pentru 11 reprezentanţi ai O.N.G.-urilor de şi pentru tineret din judeţul Vâlcea. Ei şi-au îmbunătăţit cunoştinţele teoretice şi abilităţile practice de scriere de proiecte pentru tineri, exersând-le inclusiv pe tipul de cerere de finanţare a Ministerului Tineretului şi Sportului.
În fiecare week-end din ultimele 3 săptămâni, 11 tineri au urmat un ciclu de 10 sesiuni teoretice şi practice, în urma căruia au deprins, în mod interactiv, noţiuni de bază în scrierea proiectelor dedicate tinerilor, ce ar putea obţine finanţare.

Pe toată durata activităţii, persoanele implicate au respectat regulile de prevenire şi combatere SARS-CoV2, prin purtarea măştii, dezinfectare regulată, distanţare şi termoscanare. Rezultatele bune obţinute prin organizarea celei de-a a doua ediţii a proiectului Tineri implicaţi şi impresiile tinerilor colectate prin completarea chestionarului final, ne determină să anunţăm că vom continua această activitate şi în anul următor, cu atât mai mult cu cât participanţii au depus deja proiecte în vederea obţinerii finanţării, în cadrul Concursului Local de Proiecte organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
• Biroul de presă al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vâlcea