FotbalDiverse

DJ Team, performera Cupei României, la minifotbal! Adversar imposibil pentru Eduard Drăghici și colegii săi în sferturi

În week-end-ul trecut s-a încheiat faza grupelor în Cupa României la minifotbal (pe plan județean). Se cunosc echipele calificate în sferturi. Dintre cele 16 formații prezente la start, opt continuă lupta pentru trofeu. Printre ele se află și DJ Team, echipă nou-înființată, la inițiativa lui Eduard Drăghici, fotbalist care pe teren mare joacă pentru CS Mădulari. A primit sprijin financiar și moral din partea lui Mihai Alexandru, și el jucător la DJ Team, a clubului Tracia (Robert Dican), unde Drăghici își desfășoară activitatea ca DJ și a lui Dacian Sărsan (Melyssa Luxury Cafe), cărora le mulțumește pentru toată implicarea.

Eduard a făcut junioratul la CSM Rm. Vâlcea, a mai evoluat la republicani pentru Drăgășani, apoi, la seniori, pentru Inter Lăpușata, Lotru Brezoi, până să ajungă la Mădulari. DJ Team a fost performera fazei grupelor. Are cele mai bune rezultate. A câștigat trei meciuri la diferențe mari de scor: 10-2 cu Diana, 8-1 cu Golazzo (după 1-1 la pauză) și 6-0 cu Frăția Nicolae Bălcescu. Așadar, cu 24 de goluri marcate și doar trei primite, DJ Team a câștigat grupa D, fiind singura din serie care merge în sferturi.

Din lot fac parte, alături de Eduard Drăghici: Sică Vlad (legitimat la CS Mădulari, în Liga a IV-a), Ștefan Bulacu (de la Lotru Brezoi), profesorul Viorel Merișanu (Oltețul Bălcești), Marian Drăgoi (Viitorul Mateești), Adrian Drăghici (Inter Lăpușata, jucător care nu poate ajuta momentan echipa, fiind plecat din țară), George Pătulea (de la formația de Liga a III-a Minerul Costești), Mihai Vlădulescu (SCM Rm. Vâlcea), Viorel Tănăsescu (căpitanul de la Inter Lăpușata, indisponibil din cauza unei probleme medicale). DJ Team continuă consolidarea lotului. În ultimele zile a mai realizat câteva transferuri. Se alătură echipei: Vlad Mocioacă (fotbalist cu convocări la Națională, cândva în lotul Rapidului, jucător de bază la Liga a III-a, la Dăești, Horezu și ultima dată la Alexandria), Dănuț Kelemen (Cozia Călimănești) și Ionuț Lazăr (SCM Rm. Vâlcea). Vor mai fi și alte surprize.

În sezonul viitor, DJ Team se va înscrie în campionatul județean de minifotbal. Până atunci își continuă ”aventura” în Cupa României. Are parte de un adversar ”imposibil” în sferturi. Va înfrunta lidera Ligii I, una dintre cele mai puternice și de tradiție echipe de minifotbal vâlcene: FC Boromir. Partida va avea loc în acest week-end. DJ Team pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului. Indiferent de rezultat, Eduard Drăghici și prietenii săi se vor bucura din plin de acest joc.

Articole Similare

Back to top button