Diverse

DJ Team Annellice, surpriza plăcută a Cupei României la minifotbal! Din play-off-ul B al Superligii vâlcene, direct pe podiumul național

DJ Team Annellice nu a prins ”careul de ași” din Superliga vâlceană. A jucat în play-off-ul B. Însă componenții acesteia au crezut în forța grupului și și-au dorit să aibă și experiența unei competiții de top la nivel național. Au mers la Cupa României de Minifotbal de la Piatra Neamț. Au fost surpriza plăcută a turneului, care a reunit la start 54 dintre cele mai bune formații din țară. Dintr-o echipă relativ nou înființată, cu un lot subțire numeric, de doar opt jucători, printre care și câțiva jucători care pe teren mare nu au depășit granițele județului, DJ Team s-a transformat într-o grupare de temut pentru orice adversar. A fost în grupă cu Lin și Ema Amigos Alba Iulia și Dumbon București. Primul meci, cu Alba Iulia, s-a terminat la scorul de 2-2. Vâlcenii au câștigat la penalty-uri. În cea de-a doua partidă, cu Dumbon, elevii lui Dobrin Ionescu s-au impus cu scorul de 2-0 și au avansat în șaisprezecimi. Următoarea victimă a fost Atletico Ploiești, apoi o echipă de top din minifotbalul românesc, Stone Bistrița. Acest duel a fost decis tot la loviturile de departajare, după 2-2 la finalul timpului regulamentar. Iustin Lungu a fost erou pentru Vâlcea. În sferturi, DJ EDD (Eduard Drăghici) și colegii săi au obținut cel mai categoric succes, 5-1 cu Vaslui și au avansat în semifinalele competiției. Au prins ”careul de ași”, o performanță mult mai mare decât ce au visat și și-au propus. Au ratat finala mare. Red Fighters Arad s-a impus în semifinale. DJ Team a jucat finala mică, cu Dristor Predators București. 2-1 a fost rezultatul final pentru echipa de la poalele Capelei. Ambele goluri ale câștigătoarei au fost marcate de portarul Iustin Lungu. DJ Team Annellice a primit medaliile de bronz și trofeul pentru clasarea pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere. Felicitări, băieți!
Trofeul Cupei României la minifotbal a mers la Liberto Iași, care a câștigat finala cu Red Fighters Arad cu scorul de 1-0.

Articole Similare

Back to top button