Liga IIIFotbal

”Diferența, în această dublă, a fost făcută în primul rând de meciul de la Câmpulung. La Vâlcea, am stat bine defensiv”

Costin Lazăr, tehnicianul trupei argeșene, a tras concluziile la finalul returul cu SCM, după care AFC Câmpulung, gruparea pe care-o pregătește, a făcut pasul către Liga a II-a:

”Diferența, în această dublă cu Vâlcea, a făcut-o în primul rând jocul de acasă, unde ne-am impus. Și aici am venit și am stat destul de bine defensiv. Cu toate că vreau să laud și echipa din Vâlcea. Gazdele au avut dăruire, chiar și în 10 oameni. Noi ne-am văzut scopul atins. Asta mă bucură cel mai mult. Încă nu am stat de vorbă pentru ce va urma. E clar că va trebui să vină întăriri, e normal. Trebuie să ne mobilizăm foarte repede pentru că timpul este scurt. Au fost niște neînțelegeri, am plecat, m-am întors, pentru că eu văd fotbalul destul de profesionist, poate uneori la cum pun problema nu înțelege lumea, dar nu caut decât să fac lucrurile mai bine decât au fost. Până la urmă m-am întors pentru că știu că e un mediu bun și putem face performanță. Sigur că poate Argeșul cu trei echipe în Liga a II-a. De ce n-ar putea? Sper să fim noi peste cele două (Mioveni și FC Argeș). Probabil că vom aduce îmbunătățiri la stadion, pentru că ar fi păcat ca și Câmpulung să nu aibă spectatorii la meciuri, să joacă acasă, în fața propiilor suporteri. Pentru mine e a doua promovare ca antrenor. Am avut una de la Liga a IV-a, la Liga a III-a, una de la Liga a III-a, la Liga a II-a, iar acum îmi doresc și mi-am propus să vină una și de la Liga a II-a, la Liga I”.

”Meciul de la Câmpulung a făcut diferența în această dublă. Nici acasă nu am făcut cel mai reușit joc. Am jucat în fața unui public numeros, cum nu a mai fost de mult timp aici și poate și presiunea și-a pus amprenta pe echipă. Nici adversarii nu au impresionat. Așa a fost și la Câmpulung. Nu au impresionat, dar au dat două goluri. Dintr-un șut pe cadrul porții au avut două goluri. A contat, acum, bineînțeles, și eliminarea lui Ivan. Ne jucăm șansa până la capăt. Atât am putut, atât putem în acest moment. Ce să mai comentez de arbitraj, de neșansă, de altele. Nu se mai schimbă nimic”, a spus, la cald, și Jean Turmacu, oficialul din Zăvoi.

Articole Similare

Back to top button