Dican şi-a retras „tracii” de pe teren, la scorul de 4-0

  16
  2

  robert dican cavalerul trac cernisoaraCS ŞIRINEASA – CAVALERUL TRAC CERNIŞOARA

  Meciul CS Şirineasa – Cavalerul Trac Cernişoara s-a încheiat mai devreme de timpul regulamentar, mai exact, în minutul 76. Finanţatorul Robert Dican le-a ordonat „cavalerilor traci” să iasă de pe teren, la scorul de 4-0 pentru adversari, şi asta deoarece arbitrul Alin Olaru ar fi dictat un penalty pentru lidera Seriei Sud, fapt ce l-a înfuriat la culme pe omul de afaceri. Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea va omologa meciul cu rezultatul din teren.

  Şeful „tracilor” a explicat, pas cu pas, de ce a luat o decizie deloc fair-play

  Robert Dican, patronul echipei Cavalerul Trac Cernişoara, a explicat, pas cu pas, de ce a decis să retragă echipa de pe teren, în condiţiile în care mai erau doar 15 minute de joc. Acesta a mărturisit că, dacă ar fi pus, din nou, în aceeaşi situaţie, ar proceda la fel, „deoarece nu acceptă să fie umilit, şi asta cu orice preţ, chiar şi cu ajutorul arbitrilor”. „S-au acumulat, pe durata partidei, tensiuni enorme în rândul jucătorilor mei. Nu mi-a plăcut deloc cum am fost trataţi, mai ales că eram oaspeţi. La începtul partidei, Olaru nu semnalizează o intrare dură, fără minge, cu talpa în sus, la nivelul gâtului, a unui adversar asupra unui jucător de-al meu. Apoi, o altă intrare la fel de dură. Arbitrul nu a dictat, nici de această dată, nici măcar galben. Atunci, mi s-a aprins beculeţul, am zis că ceva nu e curat aici. În minutul 70, Eduard Puşcatu, de la CS Şirineasa, se vaită că a fost lovit dur de un jucător de-al meu, iar antrenorul Lucian Giurcă intră pe teren şi îl ia de gât pe arbitrul Olaru, care nu reacţionează deloc. Până atunci, eu fusesem avertizat, că voi fi trimis în tribună, dacă mai comentez, iar arbitrul se pune capră în faţa antrenorului de la Şirineasa. Ba mai mult, dă şi galben jucătorului meu, asta la presiunea lui Giurcă. Ce să înţeleg eu prin acestea? Că s-a încercat să fiu umilit, iar eu nu accept asta, pentru că dau bani din buzunarul meu să ţin echipa de fotbal”, a explicat Dican.

  În meciul-retur, „cavalerii” vor adopta o strategie demnă de CNN

  În meciul-retur, cu CS Şirineasa, conducerea echipei Cavalerul Trac Cernişoara vrea să pregătească exemplar revanşa. „Nu mă aşteptam niciodată să scot un rezultat bun la Şirineasa, pentru că e diferenţă mare de valoare între cele două echipe. Dar asta nu înseamnă că adversarii trebuiau să facă totul ca să mă umilească. În primăvară, la meciul de acasă, o să fac terenul de 90 pe 45 de metri, o să stăm pe două linii şi vom juca doar cu o minge, pe care o vom bubui. Să vedem, atunci, ce o să facă”, a spus Dican. (L.C.)