Acasă Editorial Dezastru în „Groapă”

Dezastru în „Groapă”

151
0

După un început bun de campionat în care echipa a fost lideră vreo 3-4 etape, Dinamo s-a stins uşor, uşor spre disperarea conducătorilor şi a fanilor, la fel ca şi în primăvară. Dacă în returul ediţiei 2009-2010 dezastrul a început în urma unui meci cu CFR la Cluj după o gafă de proporţii a lui Dolha, de data aceasta necazurile au început după un meci cu… „U” Cluj disputat la Bucureşti şi pierdut cu 3-4, eroul partidei fiind Claudiu Niculescu, jucător emblematic al „câinilor” exilat de Andone şi de conducători la Cluj!
De atunci Dinamo nu a mai câştigat nici un punct acasă şi a stabilit un nou record pentru actuala ediţie de campionat: un punct în cinci meciuri! Andone, agentul 007 din toamna anului 2002 revenit la conducerea echipei în această vară este deocamdată la indicativul 014, dar are toate şansele să avanseze pe zona ultimelor două cifre ale indicativului, mai ales că următorul meci este derby-ul marilor orgolii cu Steaua.
Incapabil să gestioneze situaţia, prost pedagog şi psiholog, antrenorul câinilor merge din insucces în insucces fără să-şi asume nicio responsabilitate. De vină (după părerea lui) sunt fundaşii, portarii, arbitrii, conducătorii, spectatorii şi, mai nou, atacanţii.
Jucătorii refuzaţi pe motiv de lipsa de valoare (!?) de către „Fălcos” în această vară fac însă furori la alte echipe: Claudiu Niculescu, Boştină, Lemnaru la „U” Cluj, Lucian Goian la Astra, Helder, dar mai ales Zicu la Poli Timişoara.
Având în vedere toate aceste acţiuni, iubitorii fotbalului înţeleg acum de ce Andone după ce a fost dat afară de la CFR Cluj în septembrie 2008 nu a mai făcut nicio performanţă ca antrenor în ultimii doi ani, plecând cu coada între picioare de la Al-Ettifaq, de la Al-Ahli, de la TSKA Sofia, de la Rapid …
Acum se încăpăţânează să rămână antrenor la Dinamo (având probabil ca şi Lopez Caro clauza de reziliere consistentă), deşi este clar pentru toată lumea că el nu este în stare să resusciteze echipa. Să fie meciul cu Steaua din etapa viitoare de peste 12 zile ieşirea din tunel? Greu de crezut (căci Steaua cu Lăcătuş la timonă începe să joace), dar nu imposibil!

Dan Săraru