Acasă Liga Nationala Derby-ul dintre Rapid şi CSM Bucureşti se joacă pe 27 august. Pro...

Derby-ul dintre Rapid şi CSM Bucureşti se joacă pe 27 august. Pro Arena transmite duelul dintre campioana şi vicecampioana en-titre

183
0

Săptămâna viitoare se dă startul unui nou sezon din Liga Florilor. FRF a stabilit programul. Cel puţin pentru două meciuri. Derby-ul din debutul campionatului, dintre campioana şi vicecampioana en-titre, Rapid – CSM Bucureşti, va avea loc sâmbătă, 27 august, de la ora 17.30, pe terenul ”reginei” din sezonul precedent, în Sala Rapid. Partida va putea fi urmărită şi din faţa micilor ecrane. Pro Arena transmite meciul. Înaintea acestuia, pe acelaşi post, de la ora 15.55, va fi transmis şi duelul dintre SCM Craiova şi Minaur Baia Mare. După cum se cunoaşte, handbalul de primă clasă se va vedea, în următorii ani, pe canalele trustului PRO TV. ”Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal! Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru. Ne face plăcere să anunţăm că sportul de echipă din România cu cel mai mare succes internaţional, handbalul, se întâlneşte acum, firesc, cu cel mai puternic şi apreciat brand media din România, compania Pro TV. În următorii 4 ani, împreună cu Pro TV, le vom oferi românilor spectacolul din arenele de handbal. Am încredere că handbalul şi Pro TV vor face echipă bună!”, a transmis noul preşedinte al FRH, Constantin Din, în urmă cu câteva zile, după semnarea contractului cu PRO TV.

A doua etapă din Liga Florilor este programată pentru miercuri, 31 august şi joi, 1 septembrie. Pe 3 septembrie începe etapa a III-a, rundă în care SCM Rm. Vâlcea va juca, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila. Confruntarea va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 15.55. Se va vedea şi la TV, pe PRO Arena.