Acasă Administratie Deputatul Cristian Buican acuză că,

Deputatul Cristian Buican acuză că,

151
0

În timp ce inundaţiile fac prăpăd la Vâlcea, prefectul Ungureanu şi vicepreşedintele Bulacu se lăfăiesc în vacanţe de lux

Dacă la nivel central, Traian Băsescu nu scapă nicio ocazie să-i apostrofeze pe parlamentarii Opoziţiei, la Vâlcea, deputatul Cristian Buican nu pierde nicio oportunitate de a mătura pe jos cu baronii judeţeni ai PD-L.
Aflat în vizită în nordul judeţului, în zonele calamitate, preşedintele PNL Vâlcea i-a criticat dur pe prefectul PD-L şi pe şefii unor instituţii care ar fi trebuit să participe la acţiunile de sprijinire a comunităţilor afectate. Deputatul Cristian Buican a acuzat că, în timp ce vâlcenii se luptă de unii singuri cu efectele inundaţilor, demnitarii PD-L sunt plecaţi în vacanţă să se bronzeze. „Autorităţile judeţului n-au găsit încă soluţii pentru deblocarea drumului judeţean Berislăveşti – limită cu judeţul Argeş, n-au găsit soluţii nici pentru refacerea celorlalte căi de acces distruse de inundaţii. Poate că nici nu au căutat soluţii, pentru că, din câte ştiu eu, Petre Ungureanu, vicepreşedintele CJV Romulus Bulacu şi alţii sunt plecaţi fie în Deltă, fie se bronzează pe cine ştie ce plaje luxoase din străinătate. Culmea, Romulus Bulacu, cel despre care, de curând, vă povesteam că are mâna foarte adânc înfiptă în bugetul acestui judeţ, este vicepreşedintele care, la Consiliul Judeţean, ar trebui să se ocupe chiar de partea tehnică. În ciuda problemelor de la Vâlcea, din nordul judeţului, dar şi de la Vlădeşti sau din zona de sud, el nu s-a sinchisit să-şi întrerupă concediul. O fi şi asta vreo modă instituită de Băsescu, care i-a trimis în concediu, în această perioadă, pe aproape toţi pedeliştii. În septembrie, să vină toţi fercheşi, bronzaţi. Asta ar mai fi cred singura lor şansă să mai obţină voturi, prin aspectul fizic, pentru că de „competenţele” lor s-a lămurit o ţară întreagă”, a mai spus deputatul Cristian Buican.