Acasă Liga IV Demisie după meciul de la Tomșani!

Demisie după meciul de la Tomșani!

851
0

Duminică, 2 octombrie, FC Băbeni s-a deplasat la Tomșani. Oaspeții păreau favoriți cerți, însă au demonstrat acest lucru, doar parțial, în prima repriză. Prima ocazie importantă au avut-o gazdele. Spătaru a scăpat singur cu Maioru, dar portarul de la Băbeni a intervenit providențial, cu prețul unei accidentări. În minutul 27, trupa lui Răzvan Milosteanu a preluat conducerea. Drăghia a recuperat în apropiere de linia de margine, a pătruns in flancul stâng, deși jenat de un adversar, a rămas pe picioare,a scăpat singur cu portarul și și-a adus echipa în avantaj. Părea că de aici înainte Băbeni va avea o misiune ușoară, mai ales că la echipa din Tomșani au început să apară și accidentările, iar pe bancă nu erau soluții.

În partea secundă, contrar așteptărilor, Băbeni nu a reușit să facă diferența. Fără vlagă, motivație, oaspeții nu au putut să se desprindă. Tomșani a dat semne încă din minutul 47 că are capacitatea să revină. Spătaru a avut o șansă bună de egalare, dar a preferat un dribling în plus și faza s-a stins. În min 49, după o centrare din dreapta, Vladu a respins balonul în propria poartă. La 1-1, tot Tomșani a fost mai periculoasă. În minutul 72,  echipa coordonată de Marian Hera a trecut în avantaj, după a lovitură liberă care a născut discuții. Gîrlă a executat rapid și faza s-a încheiat favorabil Unirii. Magherescu a marcat pentru 2-1.

Pe parcursul jocului, Băbeni a mai trimis de două ori mingea în plasă, dar golurile nu au fost validate pe motiv de off-side. Gazdele au solicitat o eliminare în tabăra oaspeților (al doilea galben la Smarandache), în minutul 72, la faza care a precedat golul lor de 2-1.

În minutul 77, gazdele au mărit diferența prin golul lui Spătaru (3-1). La ultima fază a meciului, arbitrul a indicat punctul cu var. Mihai Deaconescu a executat penalty-ul și a stabilit scorul final: 3-2.

Înfrângerea și jocul sub așteptări au produs nemulțumiri în tabăra oaspeților. Răzvan Milosteanu a anunțat că renunță la funcția de antrenor. Poate a fost o reacție de moment și zilele următoare va reveni la sentimente mai bune. Pentru Tomșani a fost prima victorie validată din acest sezon.